Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akarja velem tölteni a szilvesztert?
Nem Ádámnak... xDD
Miért?
Az a férfi aki téged igazán, tiszta szívből szeret, teljen el akárhány hónap vagy akárhány hét az ugy is veled akarja majd tölteni a szilvesztert!
De amelyik nem annak fontosabbak a haverjai mint te!
Nem vagy ott vele és ő azt csinál amit akar!
Az ilyen férfi élvezi az életet és te neki már csak hab vagy a tortán!
Hidd el ez jó tanács! Tapasztalatból beszélek!
Az én párommal aki már a vőlegényem :) 1 éve és 2 hónapja vagyunk együtt! de minden szabad percünket próbáljuk együtt tölteni mert mi igazán tiszta szívből szeretjük egymást! pedig én is csak 19 Vagyok!
Remélem majd egyszer találsz egy olyan férfit aki majd minden percét veled szeretné tölteni és akkor már te is érezni fogod a külömbséget és azt mondod: Na ez a pasi engem igazán szeret :)
Sok sikert neked az életben és ne harizz hogy ennyit fecsegtem!
"Az a férfi, aki téged igazán..." hozzászólóval nem értek egyet! Mi több, mint fél éve vagyunk együtt a barátommal, mégis külön szilveszterezünk. (110 km-re egymástól) Nem miatta, ugyanis ő nagyon is hívott, hogy menjek, viszont én kifejtettem neki, hogy miért is nem a válaszom. Ő bulizós alkat, én nem, ő így tudja kiengedni a fáradt gőzt, nekem viszont nem kell pia, hogy oldjam a feszültséget. Tehát én nem vagyok eljárkálós. Ő ezt megérti, elfogadja, sőt kifejezetten örül neki, és dicsekszik velem, hogy én nem akarok mindig a nyomában lenni, hogy kivel van, mit csinál. Nagyon szeretem őt, megbízom benne, ő is imád, sose csalna meg, mivel mindkettőnket ért már ilyen csalódás, és egymásnak sose tudnánk fájdalmat okozni!
Szóval szerintem adj neki egy kicsivel több szabadságot, hidd el, értékelni fogja!
Remélem egy picit tudtam segíteni. Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!