Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Unalmas a párom?
Előbb utóbb ki fogsz szeretni a párodból. Mindig így kezdődik a lejtmenet. Aztán jön valaki aki izgalmas és érdekes és jobbna érzed magad vele mint a pároddal.
Túlsúlyosként is lehet aktívan mozogni. Túrázni, kerékpározni, elmenni városnézésre, vagy valami csoportos programon részt venni. Vagy az lesz hogy egyedül leszel aktívabb, és magadat szórakoztatod általad felsorolt lehetőségekkel, vagy szembesíted vele a problémát, kilátásba helyezve egy esetleges veszekedést is, hogy kinyisd a szemét.
De mi a fárasztó a társasban??😂
A strandi kártyázást viszont megértem. Én sem azért megyek. Azt egy parkban leterített pléden is lehet.
Nem hormonzavaros? Dettó ugyanezt érzem, mint a partnered. Fájdalmas felkelni mindennap és egy végigaludt éjszaka után is végigalszom a délutánt munka után. Semmihez nincs energiám. Sosem érzem magam kipihentnek.
Mondjuk én a szabadnapjaimon is ezt rendezni szaladgálok….
Ez nem feltétlenül a túlsúlytól van. Édesanyámon is van van fölösleg, meg ilyen-olyan fájdalmai régi sérülések miatt, de folyamatosan talpon van. Heti 2 edzést még így lenyom, baráti társasággal is állandóan úton vannak, kirándulnak, összeülnek, társasoznak stb. Nyilván tudja, hogy hol a határ, nem mindent vállal be, 90%-ban igen. Egyszerűen csak lusta a párod. Vagy lehet valóban a hormonjaival is valami. Én világ életemben vékony voltam, mégis jött egy depresszió+hormonbajok, és az ágyból sem tudtam felkelni. Nekem is a kaja+tv körül forgott az életem (na jó, én utazni imádok, szóval az is volt), mert egyszerűen képtelen voltam bármi másra. Úgy, hogy én előtte nagyon is aktív sportos, szociális életet éltem, tele tervekkel.
A párod, neked tudnod kellene, hogy van e hasonló a háttérben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!