Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet jobb belátásra téríteni egy lábtörlő viselkedésű nőt?
Hu elolvastam a kérdést és az első mondat elejét, és már nem olvastam tovább. Te nevezed a legjobb barátnődnek azt akit tárgyiasítottál, és azt mondtad rá, hogy lábtörlő típusú nő? Szerintem a lány érdekében az lenne a legjobb ha a pasin kívül te is békén hagynád, hagy találjon olyan embereket az életébe, akik nem tárgynak nézik, hanem érző embernek.
Egyébként meg van hogy sajnos a szerelem ilyen, de az hogy te a barátnődet is tárgynak nézed az undorító és ocsmány dolog. Legközelebb minek fogod nevezni egy kábeles töltőnek amit cserélgetnek vagy egy szatyornak?
Egy barátnő leül vele és megbeszéli és kicsit sem nézi használati tárgynak.
Neked az a bajod, hogy egyszer veled is flörtölt a pasija, és nem téged választott, máskülönben nem neveznéd lábtörlő viselkedésű nőnek a saját barátnődet irigységből.
5#
Menj eld ki magad mashol !
Kerdezo ! Nem tudsz mit csinalni . Hany ilyen nő van , ha tudnad! Hagyd ! Majd ha elmulik a nagy szerelem , akkor probalj vele beszelni . Most nem tudsz semmit tenni .
Felőlem te azt hagysz amit akarsz, a kérdésre attól még az a válasz hogy a korábbi traumáit kell feltárni és feldolgozni, terápia során.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!