Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nem engedi, hogy rövidebb hajam legyen, miért van benne ez a férfiakban? Hogy fujfuj rövid haj, mintha nem lenne nőies...
Hasonlóan jártam én is. Én még nem is hatalmas vágást szerettem volna csak a mellig érő hajamat a nyakamig vágatni.
Mondanom se kell hogy nem nagyon szerette volna a párom ezért a tudta nélkül tettem meg. Ezután közölte hogy mennyire nem lett szép és hogy nem tetszem neki így. Ezek után inkább otthagytam
Szerencsére ilyen primitív beszólásokkal nem találkoztam eddig, de valószínűleg nem is foglalkoznék velük.
Ha valaki ismeretlenül szóvá teszi a frizurámat, végül mindig kibukik, hogy azért tette, mert valójában tetszik neki :)
Erős lenne, ha valaki hajvágás miatt elhagy, azt viszont meg tudom érteni, hogy jobban szereti a hosszú hajat.
Hogyha rövid hajjal ismerkedsz és úgy jössz össze valakivel, akkor nem fogja zavarni a rövid haj, de lehet a hosszú kevésbé tetszik. Szerintem ugyanúgy lehet itt is, megszerette, hogy hosszú a hajad és számára így vagy esztétikailag a legszebb. Ugyanez igaz több más paraméterre is legyen belső vagy külső.
Ugyanakkor szerintem az a legfontosabb, hogy boldog légy, hogyha ezt csak rövid hajjal tudod megtenni, neki kizáró a rövid haj, akkor valószínűleg nem illetek össze.
Hát, régen szerelmes voltam egy csajba (sűrű, hullámos, vörösesbarna, hátközépig érő haja volt), alakult a dolog, aztán egyszercsak megjelent fülcimpáig érő hajjal, köpni-nyelni nem tudtam... itt vége is lett az ismerkedésnek. Mai napig nem tudnám elképzelni, hogy olyannal járjak, akinek rövid a haja :)
32/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!