Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális az, ha nem érti meg,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális az, ha nem érti meg, hogy hiába érek rá, nem akarok vele találkozni ma?

Figyelt kérdés

Nem mindig tudok szabad lenni, de gyakorta, szinte naponta vagyunk együtt így is.

Néha féltékeny, amit már unok, es zavar, és most is vádol és ezért nem találkozom vele, mert nem akarok veszekedni, magyarázkodni a vádjai miatt, ezt elmondtam.

Ígérgeti, hogy nem fog vádolni, veszekedni, de ez mellett zsarol, ha nem találkozom vele, biztos más van, megcsalom. (Tehát az ígéretét 2 pillanat alatt is képes megszegni)

Ezután elhord mindennek és üvöltözik. Amiért méginkább nem akarok vele találkozni.

Ezután szakítással is elkezd fenyegetőzni. Kiborul.

Normális ez, hogy valaki akaratom ellenére akar találkozni, és kiborul ha nem teszem?

Ilyen, vagy hasonló megesik másoknál, hogy az egyik kiveri a balhét vagy hisztit?

Most én vagyok a hibás? Nekem kötelező lenne vele találkoznom ha szeretem és ráérek? Mert erről is beszél, hogy azért akar találkozni mert szeret, és akik szeretik egymást azok találkoznak.

Nekem egy őrültnek tűnik. Vagy ez normális hiszti?

2022. aug. 7. 17:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem normális. Tipikus drogos viselkedés, manipulációval...

Ordít? 😮Rázd le mielőtt meg is üt

2022. aug. 7. 20:36
 12/14 anonim ***** válasza:
Fuss, vissza se nézz...
2022. aug. 7. 21:17
 13/14 anonim ***** válasza:
50%
Mi újság azóta?
2022. szept. 26. 21:02
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Mi lett azóta, kedves kérdező? Elhagytad ezt az őrültet?
2023. dec. 13. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!