Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha csak egy szemétség árán tudtam megvédeni a kapcsolatunkat, és bűntudatom van?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel 5 éve együtt vagyunk, és a kapcsolatunk nagy része alatt eltartottam mert munkaképtelen volt. Mentális beteg. Szorong, hipochonder, pánikos, odáig fajult, hogy nem mert egyedül menni sehová, és folyamatosan vizsgálatokra járt, mert állandóan rosszul volt, rákosnak hitte magát. Ezek mellett folyamatosan félt a skizofréniától, agydaganattól, gyakran megkérdőjelezte a saját érzékszerveit, kételkedett abban, hogy bizonyos zajok vagy egyebek igaziak és nem csak az ő fejében vannak-e.

Évekig volt beragadva a diplomája, mert nem mert államvizsgázni, de tavaly ezt mégis összehozta.

Nem sokkal utána, ismeretlen okból majdhogynem teljesen tünetmentes lett a mentális betegsége és elment dolgozni.

A munkahelytől gyökeresen megváltozott, szinte teljesen más ember lett. Egyszerre vagy 10 férfi kolléga ugrálja körbe, és közülük egy izmos szépfiú folyamatosan udvarol. A barátnőm nem érti, hogy minden kitalált vackot mond neki, hogy ágyba vihesse, de ez ennyi. Hanem teljesen felnyomta az önbizalmát, és az utóbbi időben velem szemben lekicsinylő, érdektelen. Éreztem, hogy közeledik a szakítás.

Ezzel párhuzamosan 2 dolog is történt a környezetünkben. Az egyik, hogy esténként jönni szokott valahonnan kintről valami trágya szag, a szomszéd légkondijának a kültéri egysége pedig furán elkezdett sípolni.

A barátnőm folyton szagol és fülel, és itt jött be a szemétségem: Annak ellenére, hogy én is érzem a szagot és hallom a zajt, azt mondtam neki, hogy nem. Mivel a szag régebb óta tart, és az elején azt mondtam, hogy én is érzem, utána azt mondtam neki, hogy hazudtam, mert nem akartam megijeszteni, de nagyon nem akar múlni a dolog, így inkább őszintén megmondom, főleg, hogy már hangot is hall...

Emiatt most teljesen visszaesett, megint szorong, MRI-t csináltatott, pszichiáterhez jár, és jelenleg több, mint 2 hete van táppénzen. Szóval a legyeskedő kanok és a túláradó önbizalom probléma megoldódott. Ugyanakkor borzasztó dolog hazudni, és az még rosszabb, hogy szenved. De egyszerűen mást nem tudtam kitalálni, kétségbe estem.

Mit csináljak? Ha pár hét múlva is meglesz a szag, és akkor azt mondom, mégis érzem, akkor jobban lehet? Ha jobban lesz és visszamegy a munkahelyére, akkor megint ugyanaz lesz, vagy elképzelhető, hogy tartósan visszavett a rossz időszak miatt?

Segítsetek és könyörgöm ne ítéljetek el :(

2022. aug. 7. 06:54
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

Vannak ilyen kóros kapcsolatok. Keress egy fogyatékost:vak, mozgássérült vagy siketet.

Mentális betegekkel amúgyis időzített bomba együttélni.

A fogyatekos tőled fog függni, te meg élvezed ezt. Ő meg örül, hogy ép a társa.

2022. okt. 23. 17:33
 22/23 anonim ***** válasza:
87%
Azt szereti amit te fizetsz neki.. nem pedig teged.
2022. okt. 23. 17:35
 23/23 NTBS ***** válasza:
100%
Legyél őszinte.
2022. okt. 24. 14:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!