Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomon folyamatosan lóg egy "pick me girl". (Lent kifejtem magyarul ezt a fogalmat annak aki nem ismeri.) A barátomat zavarja a jelenléte, mégsincs töke melegebb éghajlatra küldeni. Pedig az ő dolga lenne, nem az enyém. Mit tegyek?
2022. aug. 5. 12:49
11/14 anonim válasza:
Amúgy meg ja, én kb. tíz éve férfiakkal barátkozom. Tudod miért? Mert bizony, unom a drámát és a szarkav.rást, ami a csaj társaságokban megy. Jó tudni, hogy még azért is az én k.rva anyámat, hogy más csajok traumatizáltak kamasz koromtól fiatal felnőtt koromig, ezért kerülöm őket. Fú, de felb.sztam most magam.
12/14 anonim válasza:
Van egy bazivastag szótáram, de ma is tanultam valamit...
Nekem bejön a csaj, elszánt típus lehet :) Sose feledd: "Nincs bevehetetlen vár, csak rosszul ostromlott vár."
13/14 anonim válasza:
#13 Hallod, eltelt 40 perc, de még én se tértem magamhoz :D
(#12 voltam)
14/14 anonim válasza:
13as válaszom amit törölt: "10 pontot csökkent az IQ-m ezután az infantilis cikk után. Ez már a női magazinoknak is a legalja".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!