Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm anyukája nem engedi, hogy együtt aludjunk, pedig 21 évesek vagyunk, már több mint 9 hónapja járunk. Mit gondoltok erről?
ha a csaj szeret megtesz mindent
sztem csak bnőd nem akar veled lenni és úgy állítja be hogy az anyja a hibás
És ez a sok felnőtt nő, akinek az anyukája már semmibe nem szólhat bele, hol aludna másnap, ha én lennék az anyukája?
(mondjuk én legfeljebb az apukéja lehetnék, de akkor is)
Mert könnyű ám azt kijelenteni, hogy felnőtt nő vagy, de attól még nem leszel az.
a párom 21 én pedig 2o vagyok és sosem aludtunk még együtt egymásnál (mármint a szülői házban se náluk, sem nálunk)
Édesanyám nekem se engedi meg, mondjuk nálunk nem lenne hol mert 1 személyes ágyam van,ráadásul a nővéremmel közös a szobánk...a páromnak meg húga van, akivel szintén közös a szoba.
Mi 3 éve vagyunk együtt. Már megszoktuk, hogy ez van, ameddig ők tartanak el és ameddig az ők házukról van szó addig úgy érzem igenis megmondhatják mennyi a 2x2.
Amúgy mindketten albérletben lakunk (egyetem miatt) így 2-3 hetente együtt töltjük a hétvégét és ebbe már nem szólnak bele.
Én tisztelem annyira a párom szüleit hogy ha úgy gondolják nem helyes, vagy valami akadálya van (valljuk be azért logikus is nálunk is, náluk is) akkor nem tesszük. ennyi.
már csak pár év:D
Akkor leszel felnőtt nő/férfi ha ellátod magad és nem a szüleid nyakán élsz . Amíg szülőknél laksz addig el kell fogadni az ő szabályaikat , vagy elmehetsz dolgozni és elköltözhetsz otthonról .
Nem attól leszel felnőtt mert elérted a 18 vagy 21 vagy akármilyen életkort !
24/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!