Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm anyukája nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm anyukája nem engedi, hogy együtt aludjunk, pedig 21 évesek vagyunk, már több mint 9 hónapja járunk. Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Például nem engedi meg, hogy együtt aludjunk, csak nagyon kivételes esetekben (eddig közös nyaralást leszámítva 2szer volt ilyen). Ez viszont engem frusztrál, mert nekem ez nagyon fontos része egy kapcsolatnak, éjjelente hiányzik. Nem félti tőlem a lányát, csak úgy tűnik, hogy féltékeny és azt hiszi elszedem tőle őt. Viszont nekem mindenképpen ő kell, mert nagyon szeretem, ő a mindenem, tudom, hogy nem találhatnék még egy ilyen lányt. Beszélt már az anyukájával a barátnőm, de hajthatatlan. Ebben a helyzetben mit tennétek a barátnőm helyében, ha igazán szeretnétek a fiút és tudnátok, hogy ettől nagyon szenved? (olyan megoldás nem lehet, hogy kamuzzon, hogy másnál (pl. barátnő) alszik, mert sosem szokott ilyet) Nekem mit kéne tennem ebben a helyzetben?
2010. szept. 22. 23:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%

ha a csaj szeret megtesz mindent

sztem csak bnőd nem akar veled lenni és úgy állítja be hogy az anyja a hibás

2010. szept. 23. 00:12
 12/15 anonim ***** válasza:
49%

És ez a sok felnőtt nő, akinek az anyukája már semmibe nem szólhat bele, hol aludna másnap, ha én lennék az anyukája?

(mondjuk én legfeljebb az apukéja lehetnék, de akkor is)

Mert könnyű ám azt kijelenteni, hogy felnőtt nő vagy, de attól még nem leszel az.

2010. szept. 23. 06:49
 13/15 Tvitti válasza:
48%

a párom 21 én pedig 2o vagyok és sosem aludtunk még együtt egymásnál (mármint a szülői házban se náluk, sem nálunk)

Édesanyám nekem se engedi meg, mondjuk nálunk nem lenne hol mert 1 személyes ágyam van,ráadásul a nővéremmel közös a szobánk...a páromnak meg húga van, akivel szintén közös a szoba.

Mi 3 éve vagyunk együtt. Már megszoktuk, hogy ez van, ameddig ők tartanak el és ameddig az ők házukról van szó addig úgy érzem igenis megmondhatják mennyi a 2x2.

Amúgy mindketten albérletben lakunk (egyetem miatt) így 2-3 hetente együtt töltjük a hétvégét és ebbe már nem szólnak bele.

Én tisztelem annyira a párom szüleit hogy ha úgy gondolják nem helyes, vagy valami akadálya van (valljuk be azért logikus is nálunk is, náluk is) akkor nem tesszük. ennyi.

már csak pár év:D

2010. szept. 23. 09:17
 14/15 anonim ***** válasza:

Akkor leszel felnőtt nő/férfi ha ellátod magad és nem a szüleid nyakán élsz . Amíg szülőknél laksz addig el kell fogadni az ő szabályaikat , vagy elmehetsz dolgozni és elköltözhetsz otthonról .

Nem attól leszel felnőtt mert elérted a 18 vagy 21 vagy akármilyen életkort !

24/f

2010. szept. 23. 10:25
 15/15 anonim ***** válasza:
HülyegyereCk: 100%-ig igaz! :)
2010. szept. 23. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!