Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért okoz olyan nagy problémát, ha az egyik fél elmegy egyetemre?
- Mert nem látják egymást naponta
- Mert más lesz a környezetük, napi ügyeik, ismerőseik, de főleg
- Mert az egyik felnőtté vált, míg a másik gyerekhelyzetben van, plusz
- az egyetemista előtt egy új világ nyílik meg új emberekkel
En csak a távolságról tudok beszélni, exem 1 évvel volt idősebb nálam, úgy hogy 1 évvel felettem járt, így ő hamarabb ment egyetemre mint en, ráadásul nemetorszagba, ahol megcsalt.
A mostani barátom Kecskemétről költözött fel ide egyetem miatt, a volt barátnőjével akivel 5 évig volt együtt azért szakítottak mert a lány Kecskeméten maradt és sok volt a távolság.
Egyébként ismerek olyat akinél az egyik fél ment egyetemre a másik meg elment dolgozni és ugyanúgy együtt maradtak, amíg a masik nem henyel otthon a szülei pénzéből míg a másik kikopi a tüdejét az egyetemen hanem elmegy dolgozni addig szerintem nincs baj a kapcsolattal. Én megertenem azt ha nem látnám mindennap a barátomat, azt is ha o bulizni akarna menni, ha új barátai lennének stb. De ahány ember annyi gondolkodás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!