Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai tizenéves lányok miért a bunkókra buknak?
Hehe jó kérdés mert nekemis egy ilyen fiú tetszik több mint egy éve. Folyton aláz é beszól,de valahogy annyira magabiztosnak és férfiasnak hat...
Soha nem is vágynék egy romantikus nyálas pö.csre.
Biztos bennünk van a hiba,az ilyen csajoknak mint én bejön az alárendeltség...ciki nem ciki, válaszoltam a kérdésedre.
16/L
Ez egy durva sztereotípia. Nem, nem mindegyik lány ilyen. Én csak ezen az oldalon találkozom ezzel az általánosítással. Elhiszem, és szomorú, hogy sok srác ezt tapasztalja, de el kell mondjam, hogy én pl. még egy ilyen lánnyal sem találkoztam. Pedig van sok barátnőm, akiknek bizalmasa vagyok. A pénzéhség, az önzés, aljasság, gerinctelenség nem a nem, hanem az egyéniség függvénye.
Na most aki élvezi, ha megalázzák, rosszul bánnak vele, annak valami nagyon nincs rendben a lelkében, mindenesetre az értékeiről, meg az érzelmi intelligenciájáról megvan a véleményem.
Én erre nem tudok mit mondani, nem tudom miért akarok válaszolni, mert nem tudok mit...csak szerettem volna ha tudjátok hogy vannak még lányok akik nem ilyenek.
És az sem igaz hogy egy pasi vagy iszonyat jól néz ki vagy rendes. Ez nem így van. Az a legnagyobb gond, hogy az emberek többsége nem képes meglátni a szépet a másik emberben.
Másrészt nem tudom elképzelni, hogy egy komoly kapcsolatra való, rendes, szerény, de emellett csinos, szép lány ezt igényelje...a megvetést meg a bunkóságot. Hát ilyen kell keresni. Érzelmeset, értelmeset, rendeset.
Annyiszor gondoltam már rá hogy kiírom kínomban hogy én miért csak arra kellenék mindenkinek??? 19 éves vagyok és nem volt még egy normális kapcsolatom...mert mind csak az ágyba akart vinni...De nem fogok belekeseredni. Tudom, hogy vannak még jó emberek és nem fogom elhinni hogy minden pasi disznó. Pedig nekem senki nem vetheti a szememre hogy a visszahúzódóbb pasikat nem veszem észre. Csak őket figyelem. Mégis mi van? Ismerkedik velem, majd meghallom, ahogy egy másik lánynak azt mondja, "de jó nő vagy." De nem általánosítok. Te sem tedd ezt. Hinni kell és erősnek maradni!:)
19/l
Bolond vagy?Egyik barátnőm se bukik az ilyenekre,pedig én azért elég színvonalas helyen lakok.Nem tudom honnan vetted ezt a baromságot...
Persze biztos vannak ilyenek de ezt így kijelenteni marhaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!