Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hogy jelzitek párotok felé, ha kezd elhanyagolni?
Figyelt kérdés
Mi 2 éve vagyunk együtt,és ebben a hónapban kezdett el hanyagolni. Tudom,hogyha elkezdek neki hisztizni,azzal semmit nem érek el. Ezért kérném a tanácsotokat,hogy hogy jelezhetném felé,úgy,hogy rá is jöjjön:) Én sokszor írok neki,meglepem,fözök neki.. 18/L2010. szept. 22. 19:38
1/6 anonim válasza:
Én mindig így kezdem:
Közöttünk minden rendben? Mert, kicsit úgy érzem, hogy elhanyagolsz. De lehet, hogy én érzem csak így.
Erre ő megölel, és bocsánatot kér...:D És imádjuk egymást!
2/6 anonim válasza:
Nem nagyon számolok be neki arról,mit csináltam aznap vagy kikkel találkoztam.Nem megy a beszélgetés simán...hülyeségeken kiakadok...féltékenykedek...előjön minden rossz.Van hogy csak szúrósan bámulok és amikor megkérdezi mi van azt mondom:SEMMI.Ez persze nem hatásos de arra várok ilyenkor,h észre vegye magát.Bonyolult...általában káosz aminek a vége veszekedés majd:téged már nem is érdekellek ... és blabla a szokásos.Még nem volt csajod??Ha van akkor törődj vele és lepd meg valamivel.Ajándék vagy vacsi vagy amit szeret.Te tudod.És ne várj ezekre az idegesítő jelekre!!!Tegyél meg mindent,ha szereted.
3/6 anonim válasza:
Ne haragudj,azt hittem srác vagy és barátnőről kérdezel.
4/6 anonim válasza:
Ha viszont ez a helyzet egyenesen mondd meg neki mit érzel.Az a leghatásosabb.Ne próbáld más úton ráébreszteni,mert hát .. az nem megy a férfiaknál.
5/6 anonim válasza:
Mond el neki, aztán ha nem változik akkor nem szeret eléggé és ennyi. Én is most jártam épp így....sajnos
6/6 anonim válasza:
És azthiszem én is igy fogok,a hiszti nem segit az biztos,de nálam a szép szó se,max1-2 napig aztán kezdödik elöröl,sztem falra hányt borsó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!