Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavarna-e titeket ha egy lagzin a parotok egy oraig csevereszne az exevel? Mikozben addig nem is erdekelodne feloled.

Figyelt kérdés
Kozben elmentem elkerni a kocsikulcsot hogy kivegyem a cserecipom, de akkor is ahelyett hogy elkisert volna mondta hogy menjek egy masik haverral s folytatta a csevereszest. 10 eve voltak egyutt egy honapig de akkor is rosszul esett hogy nem is gondolt arra hogy ez engem zavar.

2022. júl. 31. 14:36
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
67%
Gondolom azóta is lelkesen csetelnek, írogatnak…
2022. júl. 31. 16:16
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok féltékeny típus, de ez bunkóság. Párként mentek valahova, ő meg pont vele beszélget ilyen sokáig? Nekem ilyesmi eszembe sem jutna, valahogy alapvető, hogy nem hozom evvel megalázó helyetbe a párom, és meg sem bántom, mellesleg ki a fene akar az exszel beszélgetni?
2022. júl. 31. 16:20
 13/19 anonim ***** válasza:
25%

12. “mellesleg ki a fene akar az exszel beszélgetni?”

Én például rendszeresen szoktam az exeimmel beszélgetni, az egyikkel órákat…

2022. júl. 31. 16:22
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Megértem, hogy zavar.
2022. júl. 31. 16:34
 15/19 anonim ***** válasza:
9%

A gyakorit olvasgatva kezdem érteni, hogy a férjem miért jön haza úgy majdnem minden haveri sörözésről, hogy mennyire szerencsés, hogy ilyen normális felesége van. Ez legyen a legnagyobb gondod az életben, de tényleg. 10 éve voltak együtt 1 hónapot és ennyire kiakaszt? Gondolom nem sűrűn találkoznak, és volt mit megbeszélniük. Azt meg pláne nem értem miért kellett volna elkísérnie a kocsiig, hogy átvedd a cserecipőd. Nem tudod elfoglalni magad egy esküvőn egy órára, ahol vannak ismerőseid?

Szerintem sem feltétlenül kell megszakadnia a baráti kapcsolatnak, attól, mert már nem alkottok egy párt - sok múlik a szakítás okain, az utána történteken, de ha mindkét fél normálisan fel tudja dolgozni, akkor miért ne lehetne beszélgetni az ex-szel? Nekünk ez nem okoz gondot a férjemmel.

2022. júl. 31. 23:12
 16/19 anonim válasza:
85%
Hát azért megnéznélek kedves anonim normális feleség, ha a férjed naponta chatelne órákon át több volt volt nőjével egyszerre és találkozgatna is velük hetente, akkor mennyire kezelnéd ezt így.
2022. aug. 4. 15:24
 17/19 A kérdező kommentje:
Szerintem is minimum furan erezned magad ha a barati kor rajtad csamcsogna hogy a parod kint van egyedul az exevel egy jo ideje, te meg masokkal kell tancolj es lefoglald magad
2022. aug. 5. 14:20
 18/19 anonim ***** válasza:
73%

a 15-ös egy típus, aki azt hiszi, hogy ez az erőltetett lezserség egy kapcsolat tartópillére, és nem érzi, hogy hol a határ.

illetőlegesen még azoknál figyelhető meg az ennyire engedékeny mentalitás, akik ugyanezt csinálják

szerinted mancika mégis mit csinál, amikor a férje éppen haveri sörözik...? jobb nem tudni.

2022. aug. 6. 11:10
 19/19 anonim válasza:
100%
A bizalom fontos és mindenkinek más fér bele, minden kapcsolat más, ez így van jól. Attól függetlenül, ha érkezem valakivel, aki a feleségem/barátnőm, nem fogok órákat a volt nőmmel csevegni egy esküvőn, alapvetően a tisztelet számomra az, hogy lehet beszélek vele öt percet, aztán a feleségemre, barátnőmre figyelek, akivel jöttem és az tenne boldoggá, hogy a társammal lehetek. Mindenkinek máshol vannak a határok, de ez szerintem nettó tiszteletlenség.
2022. aug. 8. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!