Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna-e titeket ha egy lagzin a parotok egy oraig csevereszne az exevel? Mikozben addig nem is erdekelodne feloled.
12. “mellesleg ki a fene akar az exszel beszélgetni?”
Én például rendszeresen szoktam az exeimmel beszélgetni, az egyikkel órákat…
A gyakorit olvasgatva kezdem érteni, hogy a férjem miért jön haza úgy majdnem minden haveri sörözésről, hogy mennyire szerencsés, hogy ilyen normális felesége van. Ez legyen a legnagyobb gondod az életben, de tényleg. 10 éve voltak együtt 1 hónapot és ennyire kiakaszt? Gondolom nem sűrűn találkoznak, és volt mit megbeszélniük. Azt meg pláne nem értem miért kellett volna elkísérnie a kocsiig, hogy átvedd a cserecipőd. Nem tudod elfoglalni magad egy esküvőn egy órára, ahol vannak ismerőseid?
Szerintem sem feltétlenül kell megszakadnia a baráti kapcsolatnak, attól, mert már nem alkottok egy párt - sok múlik a szakítás okain, az utána történteken, de ha mindkét fél normálisan fel tudja dolgozni, akkor miért ne lehetne beszélgetni az ex-szel? Nekünk ez nem okoz gondot a férjemmel.
a 15-ös egy típus, aki azt hiszi, hogy ez az erőltetett lezserség egy kapcsolat tartópillére, és nem érzi, hogy hol a határ.
illetőlegesen még azoknál figyelhető meg az ennyire engedékeny mentalitás, akik ugyanezt csinálják
szerinted mancika mégis mit csinál, amikor a férje éppen haveri sörözik...? jobb nem tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!