Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyem túl magam ezen a félresikerült kapcsolaton?
Nemrég tettem fel ezt a kérdést, egy hónapja:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Hogyan fogjam fel, hogy nem kellek ennek az embernek? Hogy nem érdeklem... Olyan nehéz beletörődni.
3 napja elkezdtünk beszélgetni megint, úgy tünt minden rendben van, kedveskedett, meg persze én is... de olyan semmilyenek a beszélgetések. Esély adódott, hogy hétfőn találkozzunk az egyetemen, erre bevágta, hogy "nem fogok veled kézenfogva sétálni az utcán!" Egy újabb sértés a már meglévő 1000 mellé...
Azt hiszem mazochista vagyok, hogy még mindig hagyom magam szenvedni...
Hogyan tegyem túl magam ezen az egészen? Hogyan ültessek magamba annyi női büszkeséget, hogy ne alázkodjak meg előtte mégegyszer?? :(
Te hülye vagy.
Éretlen vagy, még terhesen is a görény pasid után vágyakozol mint egy szerelmes hülye és ez köt le, nem pedig az, hogy hamarosan anya leszel, ami egy életre szól.
Nőj már fel végre és tervezd meg az új életedet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!