Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok ti megadnátok ezt a barátnőtöknek?
Nekem 7 személyes egyterűm van, full extrás. Ha ledöntöm a hátsó sort, közel 2 méteres franciaágyat kapok. Panorámatető, beépített képernyő, italhűtő.
Kölcsön adjam? ;)
Kisebb autóban is csináltam már, nem kényelmes, sőt egyenesen sz*r, de kalandnak jó volt. Nálam ami szex az jöhet, főleg ha még meg is kérnek rá. Szigorúan csak heteró, semmi buzulás! :)
Én sokszor, rengeteg sokszor voltam így :) de nem Magyarországon.. itt elég komolyan veszik a szabályokat sajnos :(
Nekem nagyon tetszett, de ehhez egy partner kell, aki erre vevő és nem a rendőröktől fél :D
12:
Nem hiszem, hogy félni kéne a rendőröktől. Rengeteg, akár erdősebb rész van, földúttal stb. ahova belehet hajtani autóval. Elhagyatott helyről volt szó ugye. Na most ha csak nem akarják igazoltatni a gombaszedőket nem hiszem, hogy olyan sok rendőr mászkálna arrafele:D A susnyásban parkoló kocsiban pedig feltételezem azt csinálsz, amit akarsz. Ha nem lehet, akkor én vagyok tájékozatlan, de azt gondolnám, hogy ez még belefér.
Az erdészet folyamatosan figyeli a környéket, vannak ugyanis olyanok, akik jó ötletnek tartják hogy oda lerakják a szemetüket.És ezt manapság komolyan büntetik!
Mellette a vadászok többnyire éjjel vannak kint,és ők viszonylag távolról is látják, ha valami olyan történik egy autóban, vagy mellette. Nem beszélve a kis suhancokról, nyári szünet révén jó szórakozás a kis kanosoknak az erdőbe menni és szexelő párokat kifigyelni :D
16:
El kell takarni az összes ablakot:D Amilyen helyekre én gondoltam, ott nem hiszem, hogy lennének suhancok (tehát nem közvetlenül település mellett, hanem tényleg elvonulni).
De ha nem lehet akkor nem lehet vagy pedig tényleg olyan helyet keresni, ahol szóba jöhet és kicsit az esély rá, hogy arra járna bárki. Biztos van ilyen egyébként, de a szabályokat erre nem tudom.
Látszik, hogy még sosem csináltátok autóban
Az ablakok bepárásodnak
Jaja, főleg nyáron hogy le vannak engedve az ablakok hogy ne szauna legyen odabent :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!