Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elmondanátok a volt párotoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondanátok a volt párotoknak, akivel több mint egy éve szakítottatok, de még mindig nagyon jó barátságban vagytok, hogy szakításotok előtt 2 nappal megcsaltátok?

Figyelt kérdés
Engem még mindig nagyon bánt a dolog,rettenetesen bánom már az egész dolgot.Ő szakított velem.Félek hogy tönkremenne a barátságunk ha ezt elmondanám neki,viszont a lelkiismeretfurdalás azóta is gyötör.Mindennap találkozunk,egy suliba járunk,és nagyon jó barátok maradtunk,gerinctelennek érzem magam,viszont félek ,hogy elveszítem.19 évesek vagyunk mindketten,2 évig jártunk.
2008. dec. 20. 23:32
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de én senkit nem pontoztam le,mert minden választ pozitivnak értékeltem.
2008. dec. 21. 11:24
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

én elmondanám

kattekop

2008. dec. 21. 11:43
 13/14 anonim ***** válasza:
Én a helyedben csendben lapítanék ha jót akarsz.
2008. dec. 21. 13:04
 14/14 anonim ***** válasza:

Lapítani? És ha kiderül valahogy, akkor meg az lesz, hogy Ő nem volt őszinte Vele, pedig már csak barátok... Talán jobban megharagudna nem?

Nekem elmondta a volt barátom, szakításunk után 2hónappal, hogy ő megcsalt engem a kapcsolat legelején, és annyit mondtam neki, hogy Én tudtam, éreztem, h volt valami.. de különösebben nem ütött szíven a dolog, hiszen már nem szerettem úgy, mint régen. Persze még mindig fontos számomra, hiszen 8hónapig az életem része volt, de semmi több.

Ő is elmondta, Én megértettem, örülök, hogy ha akkor nem, akkor legalább most őszinte volt velem, és ennyi.

Persze elsülhetett volna rosszabbul is, ha Én még mindig halálosan szerelmes lennék belé...

Nani

2008. dec. 21. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!