Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem pròbálta máshogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Semuhi kérdése:

Miért nem pròbálta máshogy mondani mi a baja ??

Figyelt kérdés
Szakitott barátnöm elvileg mert el hulyéskedtem a problémákat amiket beszélt . De olyan sose volt hogy : figyelj uljunk le komolyan beszélnunk kell mert nem lesz igy jo .. csak néha mondatokat mondott random.. utolso 2 honapban persze éreztem. A bajt ott abba a 2 honapig kérdeztem mi a baj erre o semmi semmi semmi ... Aztán kidobott ...

2022. júl. 25. 11:43
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Rozsaszin kodtol nem lattam a bajt ... Dehamar 2 honapig nyuzom elmondhatta volna 2 HONAP !!!
2022. júl. 25. 13:58
 12/21 A kérdező kommentje:
Söt ! Volt ami engem is nagyon zavart es nem valtoztatott tudod micsináltam ? Elfogadtam öt olyannak amilyen hogy ö ilyen ettol meg szeretem .. elfogadni szerelmesnek lenni és szeretni .. végig nyonkodta a lift gombokat meg a vészcsengöt hogy ez denagy poén mondom neki nem ... Errol az egyrol szoktattam.le
2022. júl. 25. 14:00
 13/21 A kérdező kommentje:
Másik az meg .. mia baj semmi mondtam neki ne ezt moneja hanem ha bajvan mondja !! Érted ???? Érdekes én kifejeztem magam hosszan o meg mindig egy ket szavakkal ...
2022. júl. 25. 14:03
 14/21 anonim ***** válasza:
Mert mondjuk már őtte nem vetted komolyan és lexartad? Utána már teperhetsz, valszeg kiábrándult belőled és nem bízott meg benned, mivel mindent elhülyéskedtél. Így jártál, leközelebb kapcsolj időben.
2022. júl. 26. 01:21
 15/21 A kérdező kommentje:
Ember 2 honapig velem volt még nem mondta hogy vége -_ akkor minek huzta az idöt addig mi ?????????? 2 honapig konyorogtem neki -_ amugy meg az elejetol szuk szavu volt de elfogadtam.olysnnak amilyen
2022. júl. 26. 01:54
 16/21 A kérdező kommentje:
2 honapig a pároddal maradsz ugy hogy mindig kérdezed mibaj ? Es azt mondja semmi ?? Akor miert nem dobott ki elöbb -_
2022. júl. 26. 01:55
 17/21 A kérdező kommentje:
Kapcsoltam .. kb amikor éreztem baj van .. de mibaj semmi akkor neharagudj de a fas z nak huzza 2 honapig meg ugy hogy még egyutt vagyunk más csávoval megy kocsmáz ni akor miért nem dobodd ki elötte ???????
2022. júl. 26. 01:56
 18/21 A kérdező kommentje:
Miért huzta idáig ???? Foleg hogy az elejen mondtam neki barmi bajvan mondja ö ilyen mindig semmi .. mindig ... Bele képzelem magam a helyébe akkor max akkor szakitott amikor mar a masik kocsmas csavoval biztos volt neki a dolog nem ??? Ember én meg faszi vagyok ha 2 honapig csesztetne a szerelmem hogy mondja el mi a baj csak elmondanám nem ??? Gondolkodj már az 60 nap -_
2022. júl. 26. 01:58
 19/21 A kérdező kommentje:
Munkahely váltásnál kérdezte kibirja e a kapcsolatunk mondom igen aztán utánna lett egyre furcsább exbaratnom ... Egyre furcsább aztán munkatársal.kocsmázás tudtom nélkül
2022. júl. 26. 02:01
 20/21 anonim válasza:
100%
Ez komolyan felnőtt kategória?
2022. júl. 26. 12:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!