Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Semuhi kérdése:
Miért nem pròbálta máshogy mondani mi a baja ??
Figyelt kérdés
Szakitott barátnöm elvileg mert el hulyéskedtem a problémákat amiket beszélt . De olyan sose volt hogy : figyelj uljunk le komolyan beszélnunk kell mert nem lesz igy jo .. csak néha mondatokat mondott random.. utolso 2 honapban persze éreztem. A bajt ott abba a 2 honapig kérdeztem mi a baj erre o semmi semmi semmi ... Aztán kidobott ...2022. júl. 25. 11:43
11/21 A kérdező kommentje:
Rozsaszin kodtol nem lattam a bajt ... Dehamar 2 honapig nyuzom elmondhatta volna 2 HONAP !!!
2022. júl. 25. 13:58
12/21 A kérdező kommentje:
Söt ! Volt ami engem is nagyon zavart es nem valtoztatott tudod micsináltam ? Elfogadtam öt olyannak amilyen hogy ö ilyen ettol meg szeretem .. elfogadni szerelmesnek lenni és szeretni .. végig nyonkodta a lift gombokat meg a vészcsengöt hogy ez denagy poén mondom neki nem ... Errol az egyrol szoktattam.le
2022. júl. 25. 14:00
13/21 A kérdező kommentje:
Másik az meg .. mia baj semmi mondtam neki ne ezt moneja hanem ha bajvan mondja !! Érted ???? Érdekes én kifejeztem magam hosszan o meg mindig egy ket szavakkal ...
2022. júl. 25. 14:03
14/21 anonim válasza:
Mert mondjuk már őtte nem vetted komolyan és lexartad? Utána már teperhetsz, valszeg kiábrándult belőled és nem bízott meg benned, mivel mindent elhülyéskedtél. Így jártál, leközelebb kapcsolj időben.
15/21 A kérdező kommentje:
Ember 2 honapig velem volt még nem mondta hogy vége -_ akkor minek huzta az idöt addig mi ?????????? 2 honapig konyorogtem neki -_ amugy meg az elejetol szuk szavu volt de elfogadtam.olysnnak amilyen
2022. júl. 26. 01:54
16/21 A kérdező kommentje:
2 honapig a pároddal maradsz ugy hogy mindig kérdezed mibaj ? Es azt mondja semmi ?? Akor miert nem dobott ki elöbb -_
2022. júl. 26. 01:55
17/21 A kérdező kommentje:
Kapcsoltam .. kb amikor éreztem baj van .. de mibaj semmi akkor neharagudj de a fas z nak huzza 2 honapig meg ugy hogy még egyutt vagyunk más csávoval megy kocsmáz ni akor miért nem dobodd ki elötte ???????
2022. júl. 26. 01:56
18/21 A kérdező kommentje:
Miért huzta idáig ???? Foleg hogy az elejen mondtam neki barmi bajvan mondja ö ilyen mindig semmi .. mindig ... Bele képzelem magam a helyébe akkor max akkor szakitott amikor mar a masik kocsmas csavoval biztos volt neki a dolog nem ??? Ember én meg faszi vagyok ha 2 honapig csesztetne a szerelmem hogy mondja el mi a baj csak elmondanám nem ??? Gondolkodj már az 60 nap -_
2022. júl. 26. 01:58
19/21 A kérdező kommentje:
Munkahely váltásnál kérdezte kibirja e a kapcsolatunk mondom igen aztán utánna lett egyre furcsább exbaratnom ... Egyre furcsább aztán munkatársal.kocsmázás tudtom nélkül
2022. júl. 26. 02:01
20/21 anonim válasza:
Ez komolyan felnőtt kategória?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!