Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem esett rosszul, hogy elájultam a munkában és nem érdekelte a páromat?

Figyelt kérdés

Egy helyszíni értékelésen voltam egy másik cégnél, ahol a meetingen rosszul lettem és elájultam. Két férfi kapott el, illetve vitt vissza kocsival az irodába, utána busszal mentem haza, de azóta se vagyok jól.

A párom egy hetet van a haverjaival a Balatonon, fel se vette, amikor hívtam utána, nagyon rosszul esett, hogy ennyire nem érdekli, mert éppen bortúrán van. 3 éve vagyunk együtt, külön lakunk még.

Ti hogyan kezelnétek?

23N

2022. júl. 23. 14:37
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
84%

Én 19 voltam amikor hirtelen kórházba kerültem, az exem is valami ivós körúton volt. Ő sem aggódta túl a dolgokat, de aztán még aznap vonatra pattant, és este 11kor megjelent a kórházban, be is jutott valahogy hozzám. És bocsánatot kért, hogy nem reagált megfelelően, csak sok volt a pia, és hirtelen nem érezte a súlyát.

1.én mondjuk kórházba kerültem, ez egy fokkal súlyosabb mondjuk, de ha csak annyi lett volna, hogy elájulok és amúgy meg egyedül vagyok otthon utána, úgy hogy rosszul érzem magam, akkor is ott hagyta volna a bulikát.

2.amennyiben nem egyedül vagy, nem kell hazarohanni, de egy fokkal jobban is aggódhatna. Nekem az első lenne, hogy legalább felhívlak

3.reagálhat rosszul első körben az ember (vagy ha nem is rosszul, de legalábbis úgy, hogy te másra számítasz), de a pia, haverok nem magyarázat arra, hogy miért kakilja le teljesen a fejed

4.ha nem szedi össze magát, akkor elgondolkodnék a kapcsolat jövőjén

2022. júl. 23. 15:38
 12/24 anonim ***** válasza:
20%
Nem normális, hogy nem aggódik érted, de az se, hogy ilyesmivel hívogatod, mert erről azonnal be kell számolnod neki. Onnan neked nem tud segíteni úgysem, akkor minek?
2022. júl. 23. 15:39
 13/24 anonim ***** válasza:
81%
#12 Egy normál kapcsolatban szerintem alap, hogy elmondjuk, hogy ha aznap kidőltünk, fuggetlenul attól, hol van a másik. Ennél jelentéktelenebb dolgokat is megosztunk…
2022. júl. 23. 15:41
 14/24 anonim ***** válasza:
71%

Egyik exemet az sem hatotta meg, hogy engem zebrán majdnem elütött egy auto es ugy rántottak hirtelen vissza a járdára aki mögöttem volt.

Másik exem pedig még abból is balhét rendezett mikor becsuktam az ujjaim egy ajtóba nem gyengén, hogy a gyk ra írom ki, őt fel se hivom mintha barátom sem lenne.

2022. júl. 23. 16:16
 15/24 anonim ***** válasza:
71%
Te választottad..
2022. júl. 23. 16:34
 16/24 anonim ***** válasza:
68%

"Jól le is lettem pontozva menetrendszerűen. :) Nyilván érdemi válasz most sem fog jönni. 5-ös voltam."

Én is lepontoztalak, mert már ismerem ezt a jellegű offolós válaszdaidat, amiket erőltetsz mindenhová.

Nem, nem kell idősebb, érett férfi partner a lányoknak, csak annak, aki pont arra vágyik.

Én soha nem vonzódtam a nálam jóval idősebb férfiakhoz. Még most sem jönnék össze 40 feletti férfival, ha szingli lennék, pedig 30 éves vagyok.

21 évesen jöttem össze a mostani párommal, aki akkor egy 19 éves, frissen érettségizett srác volt. És nem, nem volt velem tróger soha, nem attól lesz valaki jó partner, hogy idősebb, érettebb. Nem minden fiatal pasi egy tróger, valamint az idősebbek között is szép számmal vannak.

2022. júl. 23. 16:50
 17/24 anonim ***** válasza:
25%
Te összetévesztesz engem valakivel. Mégis hol írtam én életkorról? Érett faszikról? Mi van? Annyit bátorkodtam kijelenteni, hogy a palik egy része a kapcsolatban elvárható minimum figyelmességet, odafigyelést sem tudja nyújtani. ENNEK ELLENÉRE megy a csodálkozás, a siránkozás. Vagy ezek a csajok szerinted ennyit érdemelnek? Szerintem nem.
2022. júl. 23. 17:05
 18/24 anonim ***** válasza:
87%
Olyan 1 hónapja a házunktól 200 m-re elestem és megsérült a térdem. A férjem egy telefon után kocsival rohant oda. Ha 200 km-re lett volna, akkor is ugyanezt csinálta volna, fel sem merült volna benne, hogy nem jön haza azonnal. 27 éve vagyunk házasok, olyan még nem történt, hogy rá ne lehetett volna számítani.
2022. júl. 23. 18:06
 19/24 anonim ***** válasza:
79%
11 vagyok, ja eszembe jutott egy eset, amikor már a mostani párom, viszont haza is jött munkából, hogy itthonról dolgozik inkább, amikor én egy ilyen elájulós-hányós dologba kerültem. Kérdés sem volt, mikor felhívtam, hogy gáz van, azonnal intézkedett
2022. júl. 23. 19:08
 20/24 anonim ***** válasza:
71%
Ennyi. Köszönöm a bizonyításokat az utolsó két hozzászólótól. Ezeket mind én is megteszem a barátnőmért, mert a társam, ez a minimum. Ezért sem értem a lepontozást, de mindenki úgy szenved a kapcsolataiban, ahogy akar.
2022. júl. 23. 19:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!