Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is bunkóság volt ezért ghostingolni?
Ismerkedtem egy pasival, még nem jutottunk el randiig, de már szó volt róla, hogy találkozni fogunk. Hétvégén elmentünk étterembe enni a barátnőimmel, és nagyon tele ettem magam, tök nagy lett a hasam, picit fel is voltam puffadva, lefotóztam a hasam, és olyan volt, mintha terhes lettem volna.
Úgy gondoltam vagyok olyan viszonyba a pasival, ezért elküldtem neki a hasamról a képet (egyébként egyáltalán nem vagyok kövér), és viccesen odaírtam, hogy sikerült terhesre enni magamat, megnézte, és azóta nem ír. Hiába kerestem többször, már meg sem nézi mit írok neki.
Pedig csak egy VICCnek szántam, és szerintem ezért bunkóság ghostingolni.
@20
Igen, ez olyan szintű alpárság mint mikor valaki pl egy étteremben illetlen szavakat használ (szar, fos, ge** stb)
Nekem is volt már olyan nő ismerősöm akiből ezek után ábrándultam ki, pedig nem is volt semmi köztünk, csak barátok voltunk.
De utána kerültem a társaságát.
Lejáratta magát és engem is
#21 egyáltalán nem olyan. A vulgáris szavak használata tényleg alpári dolog, de egy fotó a hasáról, abban mi a botrányos?
A férfiak meg jellemzően sokkal prolibb módon viselkednek, talán nem pont egy ilyen eseten kellene így kiakadni.
@24
Kérdező elkezdte a fedetlen belét fotózni egy étteremben, ezen mi nem alpári?
Nekem az sem lenne túl vicces, ha egy pasi ilyet küldene. De én azokat a képeket sem találom viccesnek, ahol pl az asszony terhes, a pasi meg oda áll mellé a saját hasával, és akkor azon kell nevetni, hogy a pasinak milyen dagadt bele van. Hát oké, ha-ha.
Szóval én csak nemtől függetlenül nem találom ezeket viccesnek. Ha csak annyit ír a kérdező, hogy annyit evett, hogy terhesnek néz ki, az megint más, bár ismerkedéskor az ilyen jelentéktelen infók sem a kedvenceim. Egy kapcsolatban tök oké, de mikor még csak nem is járunk, akkor nem feltétlen érdekel annyira részletesen a másik élete, hogy ezt az infót értékeljem, írjon akkor, ha van valami értelmes mondani/mesélni való témája. De őszintén senki puffadt hasa nem izgat, és nem szeretem az olyan embereket, akik életük minden jelentéktelen kis mozzanatát annyira érdekesnek találják, hogy fotót küldenek róla. Mert hát kit érdekel? Szóval nem is az, hogy kiábrandulok egy nagy hastól, mert nem. Az olyan emberek ábràndítanak ki, akik egy baráti találkozón egy étteremben azzal vannak elfoglalva, hogy a hasukat fotózzák egy olyan embernek, akivel még csak ismerkedési szakaszban vannak, és életükben nem láttàk amúgy egymást. Ez olyan szomorú kép.
Hol olvastad,h fedetlen? Még az se biztos h az étteremben készült el a kép.
#26 Értem amit írsz, így megfogalmazva jogos is valahol,értem a problémádat.De! Ezért szó nélkül lehúzni mindent a wc-n akkor is erős túlzás. Egy ilyen eset után még nem lehet levonni, hogy ennyi e a kérdező humor szintje. Nyilván zavaró lenne ha megreked ezen a szinten,de 1x-1x belefér,nem kellene felkoncolni érte....
Szerintem amúgy is felszívódott volna. Akit érdekelsz, azt önmagában egy laposra sikerült poén nem tántorít el, vagy ha igen, akkor becsül annyira ismeretlenül is, hogy őszintén megmondja.
Mivel eltűnt, így sem nem érdekled, sem nem tart annyira, hogy korrekt módon lezárást adjon esetleg.
Millió oka lehet egyébként ennek, talán más nő is képben van, talán csak hanyagolni akar, talán csak szórakozott. Hagyd a fenébe!...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!