Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is bunkóság volt ezért ghostingolni?
Ismerkedtem egy pasival, még nem jutottunk el randiig, de már szó volt róla, hogy találkozni fogunk. Hétvégén elmentünk étterembe enni a barátnőimmel, és nagyon tele ettem magam, tök nagy lett a hasam, picit fel is voltam puffadva, lefotóztam a hasam, és olyan volt, mintha terhes lettem volna.
Úgy gondoltam vagyok olyan viszonyba a pasival, ezért elküldtem neki a hasamról a képet (egyébként egyáltalán nem vagyok kövér), és viccesen odaírtam, hogy sikerült terhesre enni magamat, megnézte, és azóta nem ír. Hiába kerestem többször, már meg sem nézi mit írok neki.
Pedig csak egy VICCnek szántam, és szerintem ezért bunkóság ghostingolni.
#9 vagyok.Teljes mértékben egyetértek veled.Nekem ez a véleményem, de azt szeretem, ha valaki magát adja.Ha az nem tetszik, akkor keresünk mindketten mást, aki passzol.És ennyi.
Ez szerintem egy kapcsolatban lehet poén. De ismerkedős szakaszban túl sok.
Mondjuk ettől ghostingolni még bunkóság.
Hofi Géza nótája jutott eszembe: "Én elszabtam, Te elszabtad..., most már aztán szabhatjuk."
Ismerkedés elején, amikor nem még ismeritek egymás nézeteit erről-arról, bizony tévesen cselekedtél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!