Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szóljak neki, hogy ha kollegái...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szóljak neki, hogy ha kollegáival iszik akkor mértékkel?

Figyelt kérdés

Párom 26 éves, kollegái mind 40 év felettiek, kiégett emberek( van akit a pia miatt elhagyott a felesége, van aki egyedül él stb)

Néha elhívják a páromat magukkal inni, ő meg persze megy,mert jólesik neki a hideg sör. Viszont 38fokos melegben ez annyira megdobja, hogy berúgva szokott ilyenkor hazajönni. Nem dölöngél, hanem akadózik a beszéde, vagy éppen nagyon beszédes lesz vagy kötöszködik. Volt már hogy bementem elé mert nem majdnem elaludt a vasútállomáson és féltem hogy nem tovább megy a vonattal.

Szóval most hétvégén itthon lesz és vasárnap az egyik kollegája elhívta magukhoz, hogy menjen nézzék meg a Forma 1et és igyanak persze. Gondolom este ér majd haza, de hétfőn meg 4kor kel. Pont olyan kollegája hívta meg, aki már pár sörtől totál részeg. Szerintetek szóljak a páromnak, hogy elmehet de ha iszik akkor ne rúgjon be? Nem korlátozni akarom, csak tudja jól hogy az alkohol szagától rosszul vagyok. Ha éjjel lefekszik mellém és tudom hogy aznap ivott el kell fordulnom mert olyan bűz árad belőle hiába zuhanyzott le.

2022. júl. 22. 13:06
 1/3 anonim ***** válasza:
53%
Azért ez durva. Simán alkesz lesz így belőle is.
2022. júl. 22. 13:12
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Kompromisszum. Felnőtt ember, tud magától mérlegelni hogy ihat-e vasárnap este részegedésig ÉS felkel reggel 4-kor, de más tészta hogy téged zavar.

Vagy ne igyon sokat, vagy akkor - ha tetszik, ha nem - szíveskedjen a kanapén aludni. Neked is kelned kell hétfőn, gondolom.

2022. júl. 22. 13:30
 3/3 anonim ***** válasza:

Semmit ne tegyél, hogyha valaki felnőtt ember létére olyan ostoba, hogy nem tudja, hol a mérték, így járt.

Ettől NEM lesz alkesz, mert alkalmi ivó.

Párom mondjuk... évi 4-5x játssza el, általáben megmarad a becsiccsentett szinten. Amikor nem, akkor szívás, és másnap meghal. Az már az ő baja. Nem sólok rá, viszont elvárom, hogy a vödörbe hányjon, ha nem képes elmászni a wc-ig :D

2022. júl. 25. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!