Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legyünk barátok! = A közelembe se gyere!?
Ugye a szakítás sablonszövege ami az életben ellentmond önmagának.A "legyünk barátok" annyit minden bizonnyal jelent hogy már nem vagyunk egymás szerelmei de......
Akik szakítanak azok pláne a szakító részéről úgy állnak a dologhoz hogy semmiféle közeledést nem hajlandóak fogadni az extől még azokat sem ami a barátba beleférne("legyünk barátok").Ha szomorú és az ex meg akarja vígasztalni az zokon veszi hogy "mit próbálozok?!nem megyek vissza hozzád!"...pedig a barátság kereteibe egy csomó ilyen és ehhez hasonló belefér.Arra jutottam hogy a "legyünk barátok" szöveg hitelét vesztett süket duma.Mondjuk inkább hogy Ágyő!
Vagy másoknál hitelesen működik a "legyünk barátok" ?
Általam eddig látottakból kiindulva, működhet.
1.: A szakítás nagyjából közös megegyezés alapján történt, egyikőjük sem lett sokkal jobban megbántva, mint a másik. Barátok maradtak.
2.: Évekkel a szakítás után találkoztak újra. Barátok lettek.
Hozzá kell tegyem mind a 2 lehetőség ritkaság számba megy.
Én így vagyok az egyik exemmel. De csak eggyel, pedig mindenkivel elvileg jó viszonyban váltunk el, ha ez a kifejezés nem is hangzott el.
Viszont mire valóban "barátok lettünk", addig eltelt egy év, amíg egyáltalán nem találkoztunk és kb kihevertük a dolgot.
Jó ez a fajta kapcsolat, azért kicsit több a barátságnál, hiszen nem véletlen voltunk valaha szerelmesek egymásba. Nagyon ismerjük egymást és van némi szexuális vonzódás is, jóllehet azóta mindketten már más kapcsolatban élünk.
Erről az a szöveg jut eszembe, hogy "A >>legyünk barátok<< szakítás után nagyjából olyan, mint a >>megdöglött a kutya, de azért tartsuk meg!<<"
Sajnos a saját tapasztalat is ez, pedig szívesen tartanám a kapcsolatot az ex-emmel, főleg, hogy előbb voltunk (nagyon jó) barátok, mint szeretők, és most annak is lőttek. Viszont sem én nem tudom, sem ő nem tudja kezelni a helyzetet, úgyhogy inkább hagyjuk egymást. Nem tudom változhat-e ez még a jövőben. Szeretném azt hinni, hogy igen...
Nem.
Mi tényleg barátok vagyunk az exemmel. Ha találkozunk a suliban köszönünk, néha egymásra írunk MSN-en, de semmi több.
A barát pedig itt nem azt jelenti hogy legjobb barátok akik minden nap találkoznak és megbeszélnek egymással mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!