Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van- e összefüggés az autók cseréje és a noim megunasa között? Hajlamos vagyok megunni az autóimat, vettem az elmúlt 2 év alatt hármat, ezeket szeretném eladni,sőt, el is fogom,és veszek egy másikat. Mindhárom menő autó, szóval elég sok pénz,de
Nincs.
Nekem nem egy pasim volt akik cserelgették ossze vissza az autoikat teljesen érzéketlenul még én sirtam joforman a kocsik után amikben megannyi elmenyunk volt.
Volt aki rally kocsit adott el amit eveken át is tuningolt stb.(momdjuk ő azt mondta mikor talalkozott ujra azzal akinek eladta es meghallotta a kocsi hangját ujra, megdobbant a szive es örül annak hogy aki átvette vigyaz a kocsira:))
Vagy pl egyik baratomat eleve ugy ismertem meg hogy stoppoltam. Beszalltam a kocsiba, aztan haverok buli topart szerelem.
Vagy mikor kiboritottam veletlen a haverok sörét ami kuriózum volt mert a csehektől kapták, es behaboztam az egész müszerfalat és előteret es 3 srác nezett rám hirtelen mint akik mindjart megolnek:D
Vagy megkaptam ami a kocsiban lógott a visszapillanton, azota is nálam van, ha lesz kocsim, majd az enyémben lóg és rá gondolok majd meg a millio élményre
Vagy másikkal bulik zene a kocsiban ami nem is kis kaliberű kocsi, strasszkövem itt ott benne.
Es simán lepasszolják eladják vesznek másikat, semmit nem jelent nekik. De engem nem cserélnek le :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!