Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is megalázó helyzetbe hozott? A barátommal közösen mentünk nyaralni. Ettünk és valahogy feljött vmi szexuális téma. Erre a barátom sz..pást imitalva lehúzta a fejemet oda. Láttam, hogy a legjobb barátja is zavarba jött,de még a többi
asztalnál lévők is.Vagy a másik, azt is viccnek szánta, de azt mondta szintén vmi szexuális dologra, hogy semmi baj, én úgyis szeretek szendvicsben lenni.
Nőként ez nektek belefer ?..
Szerintem alap egy kapcsolatban, hogy a partner nem hoz kellemetlen vagy kínos vagy megalázó helyzetbe mások előtt vagy pl. nem áll le veled vitatkozni mások előtt - a vitával megvárja, míg hazaértek.
Egy ilyen húzás nemcsak - ahogy írtad - megalázó, de mérhetetlenül óvodás és gyerekes, nem mellesleg dehumanizáló is.
Haverok elott akart volna vicces vagány lenni.
Éretlen, de nagyon.
Ez nem vicces, hanem éretlen idióta viselkedés.
Szakítanék vele, mert ez nem oké.
Nekem nincsen bajom az alárendelt szereppel, szeretem, amikor a párom magára szorítja a fejem, vagy kérdezés nélkül elkap és keményen megcsinál (elnézést, de olyankor az az) - KETTESBEN. Szinte bármit megtehet velem, mert élvezem.
Viszont, ha nyilvánosan imitálná, hogy szpat, ott helyben kidobnám, mert nyilvánosan ne alázzon meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!