Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz ember lennék amiért nem vagyok hajlandó finanszírozni a barátom részét a nyaralásból?
Sosincs pénze jóformán, 230-at keres, de megtakarítása 0. Mindenféle hülyeségekre megy el a pénze, napi 1 doboz cigi, áruhitelek törlesztése, drágább ruhák (30k-s cipő például). Én augusztusban megyek el nyaralni egyedül, megmondtam neki hogy ha nincs félretéve 100-120 ezer forintja, akkor felejtse el hogy velem jön, mert én nem fogom neki fizetni. Erre besértődött, mondván hogy úgyis visszaadná, de akkor menjek egyedül, őt nem érdekli. Most tényleg én lennék a rossz?
27/N; 29/F
Én 220at keresek, nem cigizek, nincs hitelem, nem költök márkás cipőre mégis elég nehéz felretenni.
Nekem se telne drága kirándulásra, nem lenne gondom azzal ha egyedül elmennel de ha ilyen stilusba adod elő mint ahogy itt leirtad biztos hogy kibsznalak mint macskát szarni.
#11 persze, van ilyen, főleg a fővárosban, de láthatóan a kérdező párjának arra van pénze, amire akarja, hogy legyen. Az pedig nem a közös nyaralás. Ha arról lenne szó, amit többen is írtak, hogy tisztességesen dolgozik, nem költekezik feleslegesen, igyekszik megfogni a pénzt, de keveset keres, így nem marad, vagy nem sok, akkor az teljesen más téma.
Ez így nekem se tetszene.
#16 vagy azért mert itt a nők szeretnek igazat adni a nőknek függetlenül attól hogy igaza van e az adott illetőnek vagy sem.
Csak most benézték mert én is nő vagyok.
És utálom a paraszt embereket, függetlenül attól hogy nő vagy férfi.
A rendelkezésre álló információk alapján pedig a kérdező indokolatlanul paraszt volt.
Persze utólag jönni szokott ilyenkor az infó morzsa hogy amúgy követelte. Ami ezek után ugye vagy igaz vagy nem.
27 éves nőnek már nem szabad időt pocsékolni hülyékre.
Egy csomó rendes fickó van ezen a világon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!