Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit lehet váláson kívül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet váláson kívül tenni, ha a férj impotens az alkoholizálás miatt? Persze ha mosakodik, de impotens?

Figyelt kérdés
2022. júl. 16. 23:51
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Kérdés, szeretnél-e vele szexelni? Ő mit érez feléd? Szokott-e hosszabb távon tiszta állapota lenni? Te hozzájárulsz-e valahogy ezen életmódjához (pl.: viszel neki piát)?

Addiktológus, pszichológus, elvonó talán még segíthet.

2022. júl. 17. 06:26
 12/21 anonim ***** válasza:
57%
Szerető.
2022. júl. 17. 07:00
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Meglepő számomra, hogy itt az impotencia a nagyobb gond nem az alkoholizálás.
2022. júl. 17. 07:31
 14/21 anonim ***** válasza:

13.-ra.

Szakértők szerint, több mint 1 MILLIÓ alkesz van idehaza.

SOK mai zene a fiatalok piálásáról szól, ott részegednek le a klippben.

Mit vársz?

2022. júl. 17. 17:32
 15/21 anonim ***** válasza:

Gondolom ezer éve együtt vagytok, és nincs szived kidobni, anyám is ilyen volt...

Keress egy fiatal szeretőt, ha nem akarsz megválni tőle.

2022. júl. 17. 17:46
 16/21 anonim ***** válasza:
14. Olvastam olyat is, hogyha havonta 0,5 liter min 4,5% alkoholt beviszel már alkoholista vagy xD
2022. júl. 17. 18:22
 17/21 anonim ***** válasza:
Bár mondjuk nehéz megmondani hol kezdődik az alkoholizmus, mert képes vagyok majd minden nap inni, de van hogy hónapokig piához se nyúlok, cigivel szintúgy xd
2022. júl. 17. 18:24
 18/21 anonim ***** válasza:

14. Olvastam olyat is, hogyha havonta 0,5 liter min 4,5% alkoholt beviszel már alkoholista vagy xD "

Napi 1 doboz sör 1 hónap után jó eséllyel alkohol függőséget fog okozni .. Ezen nem tudom mi a vicc.. nem mi találtuk ki ,ha nem az orvosok tesztek alapján.

2022. júl. 18. 16:11
 19/21 anonim ***** válasza:
14. Bocs 1 napit olvastam . XDD Hát a havi doboz sör az vicc..
2022. júl. 18. 16:11
 20/21 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat.

Gyerek nincs.

Kulon koltoztem másik varosba, hosszas keresgeles utan jo allasom is Nehanyszor leutazott hozzam es bizonygatja, mar nem iszik. Viszont ilyen, hogy nem ivott egy ideig, akkor is volt tobbszor, amikor meg egyutt eltunk.

Vegul alaposan beolvastam neki nemreg, tobbek kozott az impotenciajat, ezen megsertodott pedig ez az igazsag.

2022. aug. 8. 07:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!