Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kezeljük ezt a helyzetet?
Lassan egy hónapja vagyunk együtt a barátommal, eddig minden jól megy,csak nagyon nehezen tudjuk összeegyeztetni a találkákat.. :( Én még gimis vagyok,ő már dolgozik, délelőtt mindkettőnk foglalt, és inkább estefelé érünk rá, viszont az a gond,hogy ha ilyen 7-8kor találkozunk,utána már nem igazán tudunk sokáig együtt lenni max.1-2 órát,mert ugye korán kell kelnie neki is,nekem is.. Mondta nekem pár napja,hogy jó lenne többet együttlenni, én változtattam is a dolgokon, mivel összevissza vannak óráim suliba,hol délelőtt,hol délután,ezért mindig igyekeztem megtanulni,és már ilyen 4-5 óra fele szabad voltam.. de ekkor jön a baki,hogy ő még mindig nem ér rá.. :( Ma is telefonáltunk, úgy volt,hogy filmezünk,erre jött a hívás,hogy megint mennie kell Nyírbátorra, és csak késő este ér haza.. holnap is lehet hogy már kora este indul Németo.-ba.. A melója olyan,hogy nem ide köti haza,hanem utazik kéthetente... ez még oké is lenne,de tényleg az,hogy tudnánk egy kicsit együtt lenni, nem csak közösségben.. A szexről már nem is beszélek.. Tapasztalatok?Hogyan oldjuk meg? Szakításról hallani sem akarok,ez nem olyan probléma,amit ne lehetne áthidalni..
Köszönöm!
18/L
A hétvégékkel mi a helyzet?
Távolság és időhiány miatt a párommal csak hetente-kéthetente, hétvégéken tudunk találkozni. Kevés, de örülünk, hogy legalább ennyit is sikerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!