Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 1 hónap együtt járás után nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1 hónap együtt járás után nem korai a petting?

Figyelt kérdés

Ami aggaszt, az a korom. 14 éves vagyok, barátom 15.

Szexről még szó sem lehet. Max petting. Az korai lenne?

2010. szept. 21. 17:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szerintem meg igenis korai,méghozzá azért mert fiatalok vagytok,nyugodtan várhatnátok vele még 1-2 hónapot,de ha úgy érzed fel vagy készülve és a fiú megérdemli,hogy ilyen közel engedd magadhoz,akkor nem ezen az 1-2 hónapon fog múlni. A szexet meg jól teszitek,ha későbbre hagyjátok!
2010. okt. 4. 19:13
 12/16 anonim ***** válasza:
sztem korai
2010. okt. 4. 19:36
 13/16 anonim ***** válasza:

"Igazából késznek érzem rá magam, csak kiváncsi voltam, hogy sokan néznének-e hülyének:)"

most őszintén? mit vártál? egy 10enévest akkor se vesznek komolyan ha egyébként igaza van, nem hogy ha sexelni akar

20/L

2010. okt. 4. 22:46
 14/16 anonim ***** válasza:

19:13

"nyugodtan várhatnátok vele még 1-2 hónapot"

Ez komoly?Mi fog történni az 1-2 hónap alatt?Csodálatos változások,és eljön az apokalipszis négy lovasa?Utána meg saját magadat cáfolod meg: "nem ezen az 1-2 hónapon fog múlni".

2010. okt. 5. 07:08
 15/16 anonim ***** válasza:
Szerintem egy 1 hónapos kapcsolat fiatal ehhez,viszont egy 3-4 hónapos már megérett rá!Ha viszont nem bírják kivárni,akkor persze nem múlik rajta semmi, csak szerintem úgy jobb lenne.Nem jön el semmi,csak jobban megismerik egymást,rosszabb esetben már együtt sem lesznek. Így értettem az 1-2 hónapot,de látom valaki nagyon kötekedik!
2010. okt. 5. 10:09
 16/16 anonim ***** válasza:
Ki mer kötekedni?Mutass rá,szétütöm.
2010. okt. 5. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!