Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nekem kell körbeugrálni a barátomat?
mindig nekem kell témát felhozni különben nem beszélnénk semmiről(kipróbáltam)
nekem kell dönteni hova menjünk kikapcsolódni
de még azt is, mi legyen a vacsora
a szexben hogy vad legyen vagy romantikus
én erőltetem, hogy ne mindig a tv legyen az életben
stb
létezik, hogy valakinek ennyire mindegy minden?
vagy ennyire jellemtelen ember lenne?
bezzeg ha szólok, hogy ne szemezzen meg flörtöljön a csajokkal szabályosan leordít engem
már mondtam neki, ha rajtad múlna az összes beszélgetésünk kimerülne abban hogy hol a távírányító.
erre kérdezi: miről akarok beszélni.
tehát megint nekem kell témát felhozni....
egyenlőre nem változtatni akarok bármin(szoftvert telepíteni vagy hibáztatni bárkit)hanem MEGÉRTENI hogy MITŐL/MIÉRT ilyen valaki?
ez mitől van?
pl. lustaság?
vagy nem szeret?
vagy nincs egyénisége?
vagy un engem?
vagy ????
mi lehet az oka, ha valaki ilyen?
Hány évesek vagytok? Mivel foglalkoztok?
"már mondtam neki, ha rajtad múlna az összes beszélgetésünk kimerülne abban hogy hol a távírányító.
erre kérdezi: miről akarok beszélni.
tehát megint nekem kell témát felhozni...."
Ilyenkor rákontrázhatnál, hogy mondjon inkább őt témát.
jó ötlet :)
a kontrázás eszembe sem jutott
de már az önvádaskodás igen, hogy én nem bírom őt megnyitni
a tesójával/szüleivel órákat beszélget
én 27 ő 32
ő szakmai tökéletesség-népszerű-rengeteget keres és dolgozik(alkalmazott és mellette vállalkozó)
én egy kis nulla adminisztrátor, de nem kimerítő a munkám
de ha elképzelem a cinikusan felhozott válaszát erre:
"beszéljünk arról, mi lehet a tévében"
akkor már tényleg csak röhögni tudok itt idegemben
annyira jólesik, hogy valaki segíteni próbál
köszi
szabadidő teljesen egyensúlyban van
összes szabadidejét velem tölti, visz a rokonokhoz, haverokhoz, ha velük is akar lenni
de olyankor sem velem beszélget...
sajnos ebből nem lehet következtetni
én meg a fentiek miatt kettesben nemigen szeretek vele lenni, így rendszerint kitalálok olyankor valami kifogást, hogy leléphessek
pl volt, hogy elmentünk úszni
aztán a meleg vízben ücsörögni
ééés már nem tudtam semmi témát kitalálni és kilyukadtunk oda, hogy azt számolgattuk mit éri meg legjobban tankolni melyik típus elég x km-re, de nem mindegy milyen kocsinál
és ezt is csak azért hoztam fel, hogy tudjak vele beszélgetni, mert gondolhatod mennyire érdekelt.
szóval nem tudom
mert ha tudnám az okát, tudnám mit érezzek, esetleg motiválva is lennék hogy mit tegyek hogy jobb legyen, vagy hogy hagyjam stb
Hűű, ez számomra egyre bonyolultabb. :)
Szóval azt mondod, megvan az egyensúly, de minden szabadidejét Veled tölti, de mivel kellemetlen, ezért ha kettesben lennétek, akkor lelépsz.
Milyen gyakran mondja, hogy szeret?
olyankor mondja pl
1 amikor kiakad, hogy miért vettem fel miniszoknyát, veszekszünk a végén megkérdezem, akkor minek vagy velem ha nem tetszem, válasza: mert úgy szeretlek
2 amikor elalvás előtt hűvös van, hozzábújok, megszorongatom(ölelgetem), aztán elfordulok aludni és átkarol akkor is mondja utolsó szóként
3 amikor féltékenység miatt veszekszünk (vagy ő vagy én)és bevágom, hogy vége, akkor is mondja hogy szeret.
és ennyi
a fenti alkalmak ritkán fordulnak elő kéthetente talán
voltaképp a vitákban beszélgetünk a legtöbbet.jé.
ha nyugi van akkor csend is. irónikus ez is.
nekem van egy olyan érzésem, hogy ezt én váltom ki belőle, az én hibám, miattam ilyen
én nem tudok beszélgetni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!