Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol a határ barátság és érzelem közt fiuknál?
Szerintem akkor van a fiú barátod számára határ, és általánosságban is egy fiú-lány barátságnál egy fiúnak, hogy ha annak a fiúnak van barátnője és szereti őt.
Amennyiben ennek a fiú-barátodnak nincs barátnője, akkor nincsenek határok...azaz amit te megengedsz vagy ameddig te őt engeded ő addig fog elmenni.
nekem is van ilyen néha csók, vagy ölelés, volt már szex is, de 10 éve csak barátok vagyunk
elmondja a nőügyeit én a pasidolgaimat
és ennyi
17:33 vagyok.
Hogy hol a határ, azt embere válogatja. Nagyon sokszor még az ember saját maga sem tudja eldönteni. Sokszor kiderül, hogy amit sokáig szerelemnek hitt, az csak valamiféle hóbort volt. :)
Azt, hogy egy fiú szerelmes-e, szerintem egyértelműen csak az idő tudja megválaszolni, vagy még az sem. Ha szerelmes, akkor az érdeklődése nem fog lankadni az illető lány iránt, hacsak nem biztos abban, hogy a lány számára elérhetetlen (bár még ekkor sem tuti, hogy továbblép).
egy férfi csak akkor szerelmes, ha nem tetszik, nem kell neki más nő, csak az az egy
minden többi esetben "csak" szeret, vagy azt sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!