Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudjuk elengedni egymást?
Figyelt kérdés
10 éve vagyunk együtt. Van egy gyerekünk. Viharos volt mindig a kapcsolatunk. Történtek dolgok és az egyikünk megcsalta a másikat. Fél évig külön voltunk. A páromnak is lett új kapcsolata,de végül újra egymás mellett kötöttünk ki. Új esélyt adtunk ennek. Kb 2 hónapja próbálkozunk,de tudjuk hogy nem megy. Nem működik. Viszont nem tudjuk egymást elengedni. Féltékenyek vagyunk ha mással beszél valamelyikünk. Nem engedjük el a másikat sehova egyedül mert félünk hogy megcsal,nem tudjuk mit csinal. Túl sok sérelem érte a páromat amit én okoztam és ezeket nem tudja elfelejteni. Én könnyebben lépnèk,de nem enged. De közbe én is ugyanúgy féltékeny vagyok. De én tudom,hogy mennék viszont ezzel túl nagy fájdalmat okoznèk neki. És nem tudjuk mit tegyünk,főleg hogy van egy gyerekünk akinek szintén nem akarunk fájdalmat okozni. De a párom is elmondta hogy ő is szenved már ebben a kapcsolatban. Ha oda jutunk hogy akkor vége akkor mindig kapcsol és neki az se jó. Az se ha külön vagyunk az se ha együtt.2022. júl. 14. 10:04
11/11 anonim válasza:
Gyávák vagytok, társfüggők és birtoklási mániások. Az meg csak hab a tortán, hogy "nem akartok a gyereknek fájdalmat okozni." Hát, melyik gyerek ne vágyna arra, hogy minden reggel úgy keljen, hogy nem tudja, vajon épp együtt vannak-e a szülei, nem igaz? Ez a kapcsolatból ki-be ugrálás max.addig működhet, amúgy csak egymást szivatjátok, mert nincs gyerek. Nektek van. El kell válni és új életet kezdeni, nem feltétlenül rögtön új pasival/nővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!