Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes feladni egy hatéves kapcsolatot egy új szerelemért?
Figyelt kérdés
17 éves korunk óta járunk együtt, idén már hatodik éve. Egy munkatársnőmmel három éve dolgozunk együtt. Érzünk egymás iránt valamit, és ezt be is vallottuk már egymásnak. Neki nincs párja, nekem viszont ott a hat éve tartó kapcsolatom, amit nehezen tudnék feladni, a barátnőm ugyanis nagyon szeret engem. Nehéz a döntés. Feladnátok-e egy hosszútávú kapcsolatot, összetörnétek-e a szívét egy új kapcsolatért?2008. dec. 20. 15:01
11/24 anonim válasza:
NEEEEEEEEEEEEEEEM !
Én biztos nem! Ha a szerelmedtől mindent megkaptál, akkor mi újat tudna mutatni még az a másik csaj? :S
12/24 anonim válasza:
Ha már felmerült benned maga a kérdés...akkor már szinte el is dőlt a válasz. Ha annyira szeretnéd a barátnőd, akkor meg se fordult volna a fejedben.
13/24 anonim válasza:
én egy kétéves kapcsolatot adtam fel új szerelemért... többet ilyet sosem teszek, az biztos, ugyanis jól póruljártam
de persze az nem jelenti azt, hogy te is így jársz, ez csak az én álláspontom, hogy én nem adnám föl
(főleg ha jó a kapcsolat köztetek... mert ha civakodós, akkor persze, de ha igazán békés, akkor nem)
14/24 anonim válasza:
NE TEDD!!! Csak mert vonz az ismeretlen, ezért feladnád hat évnyi közös emléket, szenvedélyt, szerelmet, és azt az embert, aki hosszú ideje a társad, és szeret téged? Ne légy átlag ember, mert azok biztos feladnák! Örülj, h megvan életed szerelme! Én SOHA nem hagynám el a párom más miatt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
15/24 Srapnel válasza:
Hogy lenne már élete szerelme, mikor másba szerelmes? Lepontozás lesz ebből, de egyetértek azokkal, akik azt mondják, hogy itt mi nem tudunk mit mondani, ami hasznos. Neked kell magadban meglátni, hogy mit akarsz. Általános recept nincs. Minden helyzet egyedi, van, amikor az a jó, ha maradsz, van, amikor meg az, ha mész. Most szerintem menni kell. Az a barátnőddel szemben sem jó, hogy mást szeretsz. Ha szeretetből szereted, akkor hagyd ott. Viszont várj még egy-két hetet, hogy kikristályosodjon, hogy a kolléganőd egyébként is tetszene neked és nem csak az újdonság varázsa miatt érdekel. Persze, ha az utóbbi, akkor a kolléganőd helyett majd jön más, aki mellett újra eljön a dilemma.
16/24 anonim válasza:
Felnőtt ember vagy,úgy is cska te tudsz erről dönteni.Te tudod,hogy ez cska az újdonság iránti vágy,vagy igazi szerelem a munkatársaddal.Ha az útóbbi,akkor nem éri meg a meleg szarban (6 éves kapcsolat) üldögélni,csak azért mert meleg.ha az előbbi,és elhagyod,akkor úgy fogod érezni beledöglesz.Te tudhatod,nem mi.
17/24 anonim válasza:
Hasonló cipőben jártam én is azzal a különbséggel, hogy én nő vagyok. Azt tanácsolom ne add fel a kapcsolatod... 16 éves korom óta vagyok együtt a párommal lassan 8 éve. Nagyon sokszor a tudtomra adta,hogy fél...attól, hogy én még "nem éltem ki magam" és majd biztosan lesz más férfi az életemben. Megesett párszor, hogy kísértésbe estem és vonzott az új kapcsolat lehetősége, de nem adtam fel a jelenlegit. Most már így elgondolkodva úgy érzem a legjobb döntést hoztam. Kitartottunk egymás mellett és most már a vőlegényem:)
18/24 Srapnel válasza:
... és a házasságok fele válással végződik, részint az ilyen feltételek miatt.
(Nem mondom, hogy nem kell együtt maradni, de azért ez nem volt jó példa, még házasok sem vagytok. Még nem jött el az az idő a kapcsolatban, amikor le lehet vonni a tanulságot.)
19/24 anonim válasza:
Döntsd el, hogy feladod a biztosat a bizonytalanért, vagy pedig nem. Ehhez nem más ember tanácsa kell, mert a döntés a tiéd lesz, akármire is juss az ügyben. És, hogy megéri-e? Ezt majd csak menet közben tudod kideríteni, de ha mégsem sülne el jól a dolog, akkor jó ha azzal is tisztában leszel, hogy nem csinálhatsz a volt párod felé hátraarcot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!