Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz viszony anyósjelöltel? Vagy éppen nem szívlelitek egymást? Kort nemet is írjatok, és hogy mióta vagy együtt a pároddal! 21/L
Párom anyja diplomás(védőnő).
És mindig a diplomásokkal van megáldva.
A páromnak volt régen egy barátnője,aki egyetemre jár,és ahogy visszahallom egyes emberkéktől,azt nagyon szerették volna.
Nekem meg érettségim van,és rendszergazda szakmám.
Eddig 2 olyan komoly barátom volt, akiknek megismerkedtem az anyukájával. Sose volt gond, engem mindkettő bírt/bír, mert jól nevelt vagyok és simulékony, mindenkinek megadom a maximális tiszteletet és bárkivel képes vagyok egy udvarias csevejre, tehát jól el tudom magam adni az embereknek. Hamarosan diplomázom egy jó egyetemen, szóval ez se szokott gond lenni. Exem édesanyját én nem bírtam, de persze sose éreztettem pláne nem vallottam volna be nekik. Minden lében kanál buzgómócsing nő volt, időnként kínos megjegyzésekkel. Jelenlegi "anyósom" egy nagyon kedves, halk szavú, finom nő, kedvelem őt. Ám túl sok közös beszédtémánk nincs, különbözőek vagyunk. De a jó viszonynak nagyon örülök, remélem így is marad. Illetve még valami: nála érzem először azt, hogy hálás vagyok neki, hogy van a fia nekem, végülis neki köszönhetem őt.
24 N, 1 éve együtt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!