Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetnék az a fajta nő, akit a férfiak akarnak?
Kapcsolatban vagyok, nem várok ismerkedős pmet.
Az a baj velem hogy hiányzik belőlem a “csábításszerű dolog” ami annyira kell a férfiaknak.
A kapcsolatban egy megbízható (ha valóban szeretem a másikat), odaadó, egyenes társ vagyok, sok áldozatot is meg tudok tenni a páromért ha kell… még túl sokat is. Nem mutatom ki az érzelmeimet nagyon. hiányzik belőlem az a gyengéd, női incselkedés meg .. nem tudok szebben fogalmazni. Az a ku vásság. Pl egy pasinak fél óráig vagy egy óráig tart velem az a dolog mert csak hagyom hogy megtörténjen és ennyi. De nem értem mit kéne még tennem. :(
Ugyanez hogy pl nem tudom a férfiakból azt a védelmező ösztönt kihozni a való életben valamiért.
Mikben változtassak mert rohadtul elegem van abból hogy ilyen vagyok és azt akarom hogy nőként nézzenek rám a férfi, ne pedig társként vagy minden egyébként.
Az a gond h anyum is ilyen és én is ugyanolyan lettem :((( és fèlek hogy előbb utóbb meg fognak csalni vagy ott fognak hagyni egy igazi nőért.
Segítség
"Azok tudják megbolonditani a ferfiakat úgy hogy bármire ráveszik őket stb, a normalis nőket csak megcsalják vagy szülőgépnek használják max ….."
De nekem nagyon sok munkatársam, rokonom van aki tízen x éve kapcsolatban él (néha gyermekkel is) egy teljesen normális, nem kvás nő és mégis odáig van értük a férjük. Attól, hogy valaki nem úgy viselkedik mint egy kva, attól lehet nagyon szexi nő, lehet szenvedélyes és vad az ágyban és őrjítheti meg a férfiakat.
Van egy barátnőm, aki pont ilyen kétségbeesetten próbál kvás, figyelemfelkeltő lenni. Viszont van egy szaktársam, aki egy arany csaj, kis szöszi, semmi kirívó nincs benne. Ő érte odáig vannak a férfiak és kapásból tudnék hármat is mondani aki a fél karját odaadná érte. Ellenben ez a barátnőm hiába próbálkozik, sosem jut tovább pár hónapos kapcsolatoknál és sosem azt a tipikus védelmező ösztönt váltja ki a pasikból, hanem azt a tipikus "ez is jó volt amíg volt és cső" érzést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!