Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha összevesztünk, harag van, ki akar békülni, és elmegy mellettem az utcán, az mit jelent?
Veszekedtünk, találkozni akar velem, én haragszom, elutasítom.
Veszekedések mennek.
De véletlenüo szembejött az úton én nem is köszöntem neki, lazán elment mellettem.
Akkor minek játsza azt hogy ki akar békülni?
De igen, te is játszadozol, hiszen nem tudod eldönteni, hogy mit akarsz. Zavar, hogy nem vagytok beszélőviszonyban, de játszod az agyad, hogy nem beszélsz vele. Akkor meg mit akarsz?
Ez olyan, mintha éhes lennél, eléd rakják a kaját, de nem eszel, mert azzal vagy elfoglalva, hogy éhes vagy. Ott van előtted a megoldás, de te inkább duzzogsz. Nem veszed észre, hogy magaddal cseszel ki?
Továbbra is fenntartom a véleményem, hogy ha két ember nem tud felnőtt módjára leülni és megbeszélni a problémáikat, akkor teljesen felesleges egymás idejét húzni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!