Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha összevesztünk, harag van,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha összevesztünk, harag van, ki akar békülni, és elmegy mellettem az utcán, az mit jelent?

Figyelt kérdés

Veszekedtünk, találkozni akar velem, én haragszom, elutasítom.

Veszekedések mennek.

De véletlenüo szembejött az úton én nem is köszöntem neki, lazán elment mellettem.

Akkor minek játsza azt hogy ki akar békülni?

2022. júl. 7. 11:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem gyertek össze újra. Nem kíváncsi erre az óvodára egy normális felnőtt sem. Pont összeilletek. :D
2022. júl. 7. 13:19
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

De igen, te is játszadozol, hiszen nem tudod eldönteni, hogy mit akarsz. Zavar, hogy nem vagytok beszélőviszonyban, de játszod az agyad, hogy nem beszélsz vele. Akkor meg mit akarsz?

Ez olyan, mintha éhes lennél, eléd rakják a kaját, de nem eszel, mert azzal vagy elfoglalva, hogy éhes vagy. Ott van előtted a megoldás, de te inkább duzzogsz. Nem veszed észre, hogy magaddal cseszel ki?

Továbbra is fenntartom a véleményem, hogy ha két ember nem tud felnőtt módjára leülni és megbeszélni a problémáikat, akkor teljesen felesleges egymás idejét húzni!

2022. júl. 7. 13:26
 13/13 anonim ***** válasza:
meg akar fejelni
2022. júl. 7. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!