Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez gond, vagy sem?
Figyelt kérdés
Ha az egyik fél egy héten kétszer el tudna menni a másikért a munkahelyére, hogy munka után haza vigye, de mégsem teszi. Indok a simán nem. Együtt élésről van szó. Nektek ez gond volna, vagy sem, rosszul esne, vagy sem?2022. júl. 5. 22:12
11/24 anonim válasza:
10-es Nyilván rosszul esne, ha kérem. Nyilván logikus kifogást elfogadnék, azt, hogy nem, azt kevésbé.
Nem lenne egyszerűbb megkérdezni, hogy miért?
12/24 A kérdező kommentje:
A válasz egyszerűen nem. Ennyi. Nincs indoklása a nemnek. Nem és kész.
2022. júl. 5. 23:43
13/24 anonim válasza:
12-es Ilyen nincs! Együtt éltek, mi olyan bonyolult megkérdezni, hogy miért?
14/24 anonim válasza:
12: Hogyan kell elképzelni? Amikor meg akartok beszélni valamit ő lezárja egy szóval? Nem érzed furcsának, hogy abszolút nem beszélitek az álláspontját? Helyedben jobban aggódnék a kapcsolat minőségi miatt mint azért, hogy kétszer eljön hozzám. Kommunikáció nélkül sose lesz boldog kapcsolatod!
15/24 A kérdező kommentje:
Mit hogy kell elképzelni? Nem akar értem jönni munka után. Az oka a magyarázata részéről a nem. S miert bem? Mert nem. Nincs magyarázat csak nem.
2022. júl. 6. 07:33
16/24 A kérdező kommentje:
14-es inkább minden úgy van ahogy ő akarja. Nem az én kommunikációmmal van gond, nem én nem akarom megbeszélni a dolgokat! Vele nem lehet mert minden legyen úgy ahogy ő akarja. Miért nem jössz értem? Mert nem. Ennyi az indok.
2022. júl. 6. 07:35
17/24 anonim válasza:
Szerintem az a baja a párodnak ezzel, hogy egy ilyen elvárást tolsz a nyakába, miközben neki nem feladata téged furikáznia, akkor sem, ha megtehetné. Ha magától ajánlaná fel, vagy csak odaállítana néhanapján jófejségből, hogy hazavigyen, az úgy más lenne.
Szerintem ne erőltesd ezt a dolgot, nagy lány vagy már, ha a hét három másik napján meg tudod oldani a hazajutást, a maradék két napon sem lesz belőle probléma.
18/24 A kérdező kommentje:
Drága 17-es! Ha neki kell vmi tőlem, akkor majd én is indoklás nélkül nemet mondok. Így jó volna? Csakhogy én nem ilyen vagyok. Ha vmit szeretne a társam és az neki öröm, akkor nem játszmázom hogy nem és csakazert sem. Na ő ezt teszi.
2022. júl. 6. 08:30
19/24 anonim válasza:
Nagyobb gond,hogy neked nincs autód, pedig úgy látszik szükséged lenne rá.
20/24 A kérdező kommentje:
Pfu 19-es ez megint... a szemem (látásom) miatt nem vezethetek, de mit magyarázkodom neked, hiszen nem is a kérdésre válaszolsz hanem rosszindulatúan még engem akarsz hibáztatni.
2022. júl. 6. 08:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!