Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit teszel, ha partnered rád ùn?
Figyelt kérdés
2022. júl. 5. 08:17
1/12 anonim válasza:
Igyekszem változtatni a dolgokon. Nem megszokott ötletekkel jövök elő, változtatok ezt azt. Amúgy a megunásból nehéz visszajönni ha ez se működik. Akkor lehet ennyi volt. Előbb utóbb megfog unni mégegyszer. Kivéve ha mindig azt csináljátok amit ő akar és ahogy akarja, de az úgy meg nem okés.
2/12 anonim válasza:
Nem szoktak rám unni, általában fordítva van.
N
3/12 anonim válasza:
2. Te tökéletesség, hát hogy lehet, hogy neked egyik férfi sem elég izglmas?
4/12 anonim válasza:
Én ilyenkor elő villantok egy húsz ezrest, és azt mondom vásárolni megyünk.
5/12 A kérdező kommentje:
Utolsó, te vagy a példaképem!
2022. júl. 5. 08:57
6/12 anonim válasza:
Nekem inkább csajozni szoktaknelkezdeni a párjaim nem tudom ez ráunás e.
Nem egyszer nem ketszer adtam en apait anyait a kapcsolatba, es magamba, hogy visszahódítsam, ami nem ert semmit(egy fecske nem csinál nyarat)én meg ebbe untam bele.
Aki kifele kacsintgat, már azonnal repül.
7/12 anonim válasza:
#4 Hova viszed te a bulát vásárolni egy húszezressel? A százforintos boltba vagy a kínaiba? Az aztán a rongyrázás, rám is jött a dughatnék egyből.
8/12 anonim válasza:
Na itt vannak a kitartottak, akik ilyenkor meg eljátsszák a prűd kislányt, hogy őt aztán ne akarják megvenni egy húszezressel!
9/12 anonim válasza:
7 en is birom mikor kapok egy parfümöt(40e.-) vagy virágot(pár ezer) aztan meg arra verik magukat hogy bezzeg azt vette nekem mekkora gentleman es szeret es hálálkodnom kell.
Nekem eszembe nem jutna ajándékokat felhánytorgatni, de nincs férfi aki ne tenné, hogy bezzeg ő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!