Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy próbáljam rávenni az új...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy próbáljam rávenni az új páromat hogy csináltassa meg a fogait?

Figyelt kérdés

2 hónapja megismerkedtem egy nagyon jófej sráccal a chat.hun.

Tök jó volt a randi hihetetlen humoros vonzó stílusa, személyisége van. Viszont fogorvos fóbiás és hát tiszta rohadtak hiányosak elől a fogai és feketék is ...

Szerintem nem egészséges és bevallom kicsit zavar is, nyilván ezért nem szeretném elhagyni de valahogy jó lenne rávenni hogy menjen fogorvoshoz

2022. júl. 2. 17:36
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
15%
Egy forgóval kirúgod neki, utána már meg kell, hogy csinálja:).
2022. júl. 2. 17:40
 2/14 anonim ***** válasza:
93%

Aranyos vagy.

Más nő szóba sem állnak vele ,miután meglátta.

2022. júl. 2. 17:43
 3/14 anonim ***** válasza:
60%
Kicsit zavar? Igényes lehetsz te is ha így megcsókolod. Gondolom nem mos fogat, ha ennyire rohadt.
2022. júl. 2. 17:44
 4/14 A kérdező kommentje:
2. Nyilván alapesetben én sem állnék szóba vele, de mikor első beszélgetés után a gondolataimat nem tudom elterelni róla, mert olyan stílusa van ,akkor azért szemet huny ilyen felett az ember, csak hogy ne veszítse el és reménykedik abban hogy el fog menni fogorvoshoz
2022. júl. 2. 17:46
 5/14 anonim ***** válasza:
78%

Mondd meg neki, hogy te is eljársz nő létedre, ill. ne fosson, kap érzéstelenítőt.

Furcsa, hogy őt nem zavarja.

2022. júl. 2. 17:46
 6/14 A kérdező kommentje:
3. De minden nap mos fogat....én igényes vagyok magamra eléggé, fél évente fogorvos
2022. júl. 2. 17:47
 7/14 anonim ***** válasza:
63%

"tiszta rohadtak hiányosak elől a fogai és feketék is"

Ilyen nem lesz valakinek rendes szájhigiénia mellett.

2022. júl. 2. 17:59
 8/14 A kérdező kommentje:
7. Azt mondja reflux tette tönkre így a fogait...
2022. júl. 2. 18:00
 9/14 anonim ***** válasza:
75%

Ha Neked ez nem tetsző, talán undorító is, akkor mondd meg neki, hogy részedről vége a kapcsolatnak.

Csak nem ilyennel akarsz csókolózni? Hiszen irtózni fogsz még attól is, hogy a nyelved a szájába tedd, nem beszélve a szagokról, amik áramlanak a szájából.

Reflux után ki kell öblíteni a szájat, hogy a gyomorsav ne hasson a fogakra.

2022. júl. 2. 18:39
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Off:chat.hu még működik? :D
2022. júl. 2. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!