Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha a pàrom mellett megnézek más férfiakat is?
Több mint egy éve vagyok együtt a párommal.
Ő az első komoly kapcsolatom, nagyon szeretjük egymást, de mégis megnézek más férfiakat is mellette.
Sosem tudnám megcsalni, de mégis sokat gondolok egy ismerős férfira. (Nagy ismerettség nincs köztünk, csak 3 x beszéltünk)
23/L
Kedves Kérdező!
Az, hogy mi normális és mi nem... az mindig attól függ, hogy mekkora szélsőségeket vagy képes belátni és/vagy meg is tapasztalni.
Ám... mielőtt bármiféle választ adnék kérdésedre... előbb tudnom kellene, mit jelent nálad pontosabban az a kifejezés: "első komoly kapcsolatom"?
Persze az is segítség, ha arra próbálsz rámutatni, hogy mit takar a "komolytalan kapcsolat" szóösszetétel.
Ugyanis ahány ember véleményét hallottam, olvastam... annyiféle volt erre az elgondolás.
Nos?🤔
Az ERŐ legyen veled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!