Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fel lehet ismerni a jövőbeli bántalmazót 1 hónap randizás alatt? Mik a jelei ilyen korai stádiumban?
Nem tudom. Lehet, hogy utána alakult ez ki nála, lehet, hogy a barátnőinek van ilyen fétise. Az emberi lélek elég ellentmondásos, lásd pl. a Stockholm-szindrómát [link]
De az is lehet, hogy ott valami színjátékról van szó, és csak haverok, akik eljátszanak egy szerepet.
Vagy azért, mert a srác a társaságban valami nagy menő, és ezért státuszt jelent vele járni... ezer oka lehet. Vagy egyszerűen megnézhetik magukat, ha csúnyát mondanak róla.
Tényleg nem tudom, de azt mondom, vigyék, ha az kell nekik.
Őszintén szólva engem baromira nem érdekel, hogy mások mit mondanak, gondolnak, éreznek stb., ha a saját magam tapasztalom, hogy valami gáz, akkor nem maradok ott, hanem lelépek. Hogy másoknak mi a jó, vagy mi nem, az nem izgat, ha tudom, hogy ami történik velem, nekem rossz.
Megváltoztatni őt nem tudom, a helyzet rám nézve veszélyes, káros stb. nem maradok a helyzetben. Csináljon mindenki, amit akar, mindenki önmagáért felelős.
És akkor gondolj bele, hogy hány csaj van, aki kapcsolatfüggő egy bántalmazó kapcsolatban. Biztos te is hallottál ezer ilyen esetet.
Látszólag egész más téma, de egy vonal talán felismerhető.
Láttam egy dokumentumfilmet szcientológia csúcsát megjárt kiábrándult emberekről. Ezek évtizedeket tettek ebbe a "vallásba", és rengeteg pénzüket stb. ölték bele. Mondták hogy a végén egyre szarabb, egymást kellett verni, meg ilyesmi, de nem szálltak volna ki belőle, mert azt hitték, hogy velük van a baj. Amikor végezték a magasabb szintű titkos anyagokat (OT) amiben kb. sci-fi regénybe illően magyarázzák el a világ teremtését, legalábbis az ember teremtését, mindenkinek hazudják, hogy ááá, ők milyen jól vannak, és soha ilyen jól nem voltak, végezze el mindenki ezt a szintet, mert szuper, aztán meg soha nem voltak olyan szarul, de nem mertek ezzel szembenézni, hanem tolták tovább.
Nagyon nem akarok belemenni, mert nem ez a téma, csak azt akartam ebből kihozni, hogy vannak, akik a szart is dicsőítik
Én a lányom udvarlóinak már az elején leszögeztem, hogy 3+1-es szabályt tartsák be.
- Nincs drog
- Nincs alkohol ha vezet
- Nem rángatja bele életveszélyes dolgokba
+1: Ha nárcisztikus bántalmazó és ezt megtudom, meneküljön, és ezt halálosan komolyan vegye! Egy nárcisztikus ember az potenciális gyilkos, még ha ezt sokan nem is akarják figyelembe venni. Egy ilyen ember ha ellenállásba ütközik, azt képtelen feldolgozni, a brutalitása akár halálos is lehet. Én erre azt mondom, hogy ha ez a helyzet, akkor ő fog hamarabb a Teremtővel találkozni, ehhez minden eszköz és tudás a rendelkezésemre áll. Majd bemutatom neki ezeket az eszközöket, és nyomatékosítom hogy ezt vegye komolyan!
Sajnos a környezetemben nem egy ilyen ember volt, nem egy tragédia történt. Ha valamire kattanok, az ez a fajta sunyi, gátlástalan és a végletekig gonosz és önző embertípus.
Nos, a beszélgetésünk után ha marad, tartsa magát az elhangzottakhiz! Nem nehéz megugorni a lecet ha valaki normális.
Az egész ország látta, hogy Tusup agresszív, szociopata őrült, aki ha örül, ha bosszús, egyformán ámokfutóként őrjöng.
Nemcsak Katinkával, hanem mindenkivel bunkó állat módon viselkedett.
Olvasd vissza, hogy ennek ellenére hogy cserkészte be az interneten keresztül Szabó Zsófit, hogy apellált a hiúságára, dicsérte, hatalmas csokrok, ajándékok, luxus utazás, stb. Becserkeszte, behajtotta az uralma alá.
Zsófi a tipikus buta nő, aki azt hitte, hogy neki lesz hatalma a szerelmével kigyógyítani azt a pszichopata állatot a súlyos személyiségzavarából. Tipikusan hülye nő, aki elhiszi magáról, hogy más nőknek nem sikerült, de majd ő.
Némi tartása azert van. És emiatt tört ki az őrjöngés Tusupból= nem az ő akarata érvényesül, Zsófi is erős akaratú, a kisfia még erősebbé teszi.
Erős akaratú, de ostoba, mert a jelek szerint visszafogadra, mert “bocsánatot kért”.
Na, most, mi ebből a tanulság, mi a felelet a kérdesedre?
Egy hónap alatt nagyon sok beszélgetés, kinél több együttlét változatos élethelyzetekben; a véleménye másokról, szituációkról. Társaságba vinni. Hogy viselkedik, hogy reagál, beszélget. És játszani. Nálam, még 16 éves koromban egy srác ott bukott meg, hogy társasjátékban kiderült, hogy az addig kedves, udvarias, higgadt fiú elkezdett csspkod i, őrjöngeni, mert veszített a játekban. Ez már nagyon erős jel. A másik, hogy számon kérte az időmet. A harmadik, hogy le akart választani a barátaimtól. A negyedik, hogy ha valami nem úgy történt, ahogy ő akarta, akkor duzzogott, tüntetően nem beszélt velem. Így együtt már elég is volt. És jól döntöttem. Amikor kiadtam az útját, nem azt fájlalta, hogy engem elveszített, hanem saját magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!