Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a párom 1 hetet kért gondolkodni, hogy köztem és egy másik lány közt döntsön? (Persze nem tőle tudom, hogy ilyeneken gondolkodik)
Pedig az egyetlen helyes döntés, hogy te válsz meg tőle.
Nem szerlmes beléd, sokat vitatkoztok, mást keresgél, mással tervez jövőt...
Szerinted mi értelme van ragszkodnod ehhez a kapcsolathoz? Semmi!
Tehát: veled csalta az élettársát, elköltözött, de a kapcsolat megromlott köztetek, és most az anyjától tudod, hogy megcsal, és valószínűleg a másik lányt választja.
Te itt mit akarsz még? Szabadulj már meg ettől a féregtől!
Azóta romlik a kapcsolatotok, MIÓTA elköltözött az előző párjától. Magyarán amikor működött a szeretője voltál, amint valódi kapcsolat lehetett volna kiderült, hogy nem szeret, és vitáztok, szakítotok többször.
Ezen nincs mit helyrehozni, sosem működött, szexre jó voltál! A testvére lánya 3 másik felnőttel él együtt, nincs szüksége a segítségedre, erre kár hivatkozni. Szerintem te is csak azért ragaszkodsz hozzá, mert úgy érzed másra nem számíthatsz, de emiatt rossz kapcsolatba kár beleragadni. Nehéz lesz, de az idő megoldja, lesz más, és jobb.
Miért várod meg, hogy kidobjon?
Ez rohadtul megalázó.
Ha téged választ, csak idő kérdése mikor szakít veled.
Nem kellettél neki sosem igazán, csak szexre voltál jó.
Már a másik nőn gondolkozik.
Hiszek ha téged akarna, nem lenne min gondolkoznia.
Ha már gondolkodnia kell akkor megette a fene az egészet.
Segíts neki a döntésben,csomagold össze a cuccát és rakd ki.
Ha itt vannak nők akik ide írtak és ugyanezt átélték, beszélgetnék veletek erről hosszasabban
Skype on vagy viberen elértek, de csak privátban adom meg az elérhetőségemet. Itt nem tudok mindemkinek válaszolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!