Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Viccből feltettem azt a kérdést a barátomnak, hogy kit választana, engem, vagy a macskáját, és azt válaszolta, hogy a macskáját, szerintetek normális?
Lassan két éve együtt vagyunk, és viccből feltettem neki azt a kérdést, hogy ha csak egyikünket választhatná, akkor kit választana, engem, vagy a macskáját, és Ő miután azt mondta, hogy nem vagyok normális amiért ilyeneket kérdezek, azt mondta, hogy a macskáját választaná.
Szerintetek megéri egy olyan pasi mellett maradni, aki inkább választaná a macskáját?
21/L
Én is így válaszoltam volna :)
Miért kérdezted? Ki akarod dobatni a macskát vagy féltékeny vagy egy állatra? Egyik sem túl bíztató a jövőre nézve.
N
Hülye kérdésre hülye válasz.
Exem is mindig féltékeny volt a kutyára.
Másképp szeretsz egy társat, és másképp egy háziállatot, de attól még mindkettő elengedhetetlen az életedben. Ettől függetlenül felelősséget az állatért vállaltam, és ha lenne gyerekem, őt sem dobnám ki, mert mondjuk az új páromnak nem tetszik.
Azt már megkérdezted, hogy téged, vagy az anyukáját szeret jobban?
Normális.
Tudod, az aki választás elé állítja a másikat, hogy én vagy a macska, kutya, anyád, stb... önző, szr ember. Pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!