Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi csináljak ha a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Daxxg kérdése:

Mi csináljak ha a barátnőm nem foglalkozik velem?

Figyelt kérdés
Állandóan a ebook előtt tölti az idejét, hétköznap a munka után 3-4 órákat, hétvégén meg akár napi 10-et is. Képes 1 könyvet 2-3x is kiolvasni. Ha mondom neki, hogy mozduljunk ki, az a válasza, hogy fáradt, ha meg azt, hogy nézzünk meg valamit a moziba, színházba, nincs kedve.
2022. jún. 26. 20:44
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem életének pont azon periódusában van, amikor nincs szüksége párkapcsolatra. Tökéletesen elvan egyedül is.

Kérdezd meg tőle, tervez-e veled egyáltalán komolyan?!...

2022. jún. 26. 20:47
 2/4 anonim ***** válasza:
85%

Én boldog lennék, legalább elfoglalja magát. Az olvasás meg nagyon hasznos!

Vicceltem, nő vagyok, és szeretek olvasni, de ez még nekem is sok párkapcsolatban, ha egyedül lennék simán belefér.

Valószínűleg nem illetek össze, ez olyan, mint a férfiak játék mániája, hosszú távon megőrülnék, pedig én is szívesen egyedül vonulok. Le kell ülni, beszélgetni, hogy te szeretnél vele élményeket szerezni, értelmes időt eltölteni, mi az elképzelése erről, van -e igénye rá, vagy csak lakótárs vagy, némi szex-el?

2022. jún. 26. 21:04
 3/4 anonim ***** válasza:
59%
En szivesen elmegyek veled moziba. Az en pasim is ilyen,mint a te bnod.
2022. jún. 26. 21:30
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha továbbra sem tudod elviselni (aligha), hogy ő ilyen, akkor ne pazaroljátok az időt egymásra.
2022. jún. 26. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!