Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen érvekkel támasszam alá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érvekkel támasszam alá a páromnak, hogy néha néha jó lenne külön is elmenni szórakozni?

Figyelt kérdés

másfél éve vagyunk együtt a párommal, 19 és 18 évesek vagyunk. Mióta együtt vagyunk kevesebbet vagyok a barátaimmal, úgy gondolom, ez valahol normális. Viszont egy egy összeülés, egy egy szülinapra néha jól esne elmenni ha hivnak, de a páromnak nem tetszik mert nem érti miért akarok nélküle szórakozni...

Mondtam pár dolgot, de ő úgy érzi nincs szüksége nélkülem töltött időre, nekem viszont van arra szükségem hogy ha kicsit is de CSAK a barátaimmal legyek...mindjárt azt veszem észre, hogy egy barátom sem áll szóba velem, valahol jogosan.

Szeretem a páromat, és ő is. Látom rajta, hogy akar ezen változtatni, csak kért h magyaréázzam el miért van erre szükségem...Itt jösztök ti a képbe:P :) köszi a válaszokat

2008. dec. 19. 21:05
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem egy komoly kapcsolatba nem fér bele a szórakozás egymás nélkül. Addig oké, hogy a barátaiddal össze ültök beszélgettek valahol de miért kell ebből kihagyni a barátodat? Szerintem az a baj hogy nem való még neked komoly kapcsolat... Hány éves vagy?
2008. dec. 19. 21:22
 2/6 anonim ***** válasza:
72%
Ez mekkora egy hülyeség! Semmi keresnivalója egy csajnak egy "kanbulin" ahol meccset néznek, pókereznek, akármi, vagy egy pasinak egy csajszis pletyipartin! A komoly kapcsolat nem arról szól, hogy kisajátítjuk egymást. Inkább a drága partner nem elég érett, ha nem érti meg, hogy az embernek a szociális interakciók terén is kell egy bizonyos mértékű változatosság. Őszintén szólva az én érvem az volt, hogy vagy megkapom a heti-kétheti szabadnapot, vagy megoldjuk hogy minden napom szabad legyen. Ennél valamivel értelmesebb érv, hogy attól még hogy együtt vagytok, szükséged van a barátaidra ugyanúgy, mint eddig, és ők is a családod részét képezik. Néha menjetek el együtt a pároddal és a barátokkal, néha pedig mindketten a saját barátaitokkal. A kényszerítő értelmi érv: Ha nem enged el, úgy érzed nem bízik benned, és ha nem bízik benned, nem is szeret igazán...
2008. dec. 19. 21:34
 3/6 anonim ***** válasza:
93%
na ez nem teljesen igaz. Szerintem ti meg nem eltetek egyutt valakivel. En fel eve, st mar 7 honapja elek a parommal es ugyan egyikonk se az a nagy szorakozas parti, de mindenkeppen kell kulon toltot ido. Nalunk van, hogy en talalkozok valakivel nelkule, es van, hogy o megy mondjuk a tesojat meglatogatni nelkulem. Egyszeruen beleorulsz, ha mindig mindenhova egyutt mentek, igy megfojtjatok egymast. Kssetek ki, hogy egy heten egy nap csak a tied, azt csinalsz, amit akarsz, elmegy a barataiddal, o is valamelyik mas nap elmegy az o barataival, ha akar. ettol meg ugyanugy szeretjuk egymast, de neha magamra is gondolnom kell, nem elhettek egy burokban, ahol csak ti 2en vagytok, kellenek a kulso ingerek, az hogy neha valaki massal is beszelgessek, ne csak vele.
2008. dec. 19. 21:34
 4/6 anonim ***** válasza:
az elsore irtam, hogy nem teljesen van igy.
2008. dec. 19. 21:37
 5/6 A kérdező kommentje:

Nem én pontoztalak le benneteket!

Köszi a válaszokat, pont azért kérdeztem amit kérdeztem, mert minden időnket együtt töltjük, sokszor velem jön a barátnőimmel is, úgy h csak egyedül Ő a pasi, meg szülinapozni is együtt megyünk. Csak néha kéne egy kicsi olyan h nélküle, mittudom, kb havonta egyszer legalább gey óra, kettő...

Elsőnek: Szerintem te nem tudod, hogy mi a komoly kapcsolat. Szerintem másfél év, ahol kölcsönös tisztelet és szeretet van, az már elég komoly...

2008. dec. 20. 08:22
 6/6 anonim ***** válasza:

Akkor magyarázd el neki, hogyha néha nem kapcsolódtok ki külön-külön, akkor egymás idegeire fogtok menni, a kapcsolatotok pedig ellaposodik. Ez is egy indok, de még sok mindent fel lehetne hozni.

A másik pedig az, hogyha külön bulizol, akkor az nem azt jelenti, hogy d*gni mész. Egyébként meg nem vagytok ti összekötve...

2008. dec. 21. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!