Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érvekkel támasszam alá a páromnak, hogy néha néha jó lenne külön is elmenni szórakozni?
másfél éve vagyunk együtt a párommal, 19 és 18 évesek vagyunk. Mióta együtt vagyunk kevesebbet vagyok a barátaimmal, úgy gondolom, ez valahol normális. Viszont egy egy összeülés, egy egy szülinapra néha jól esne elmenni ha hivnak, de a páromnak nem tetszik mert nem érti miért akarok nélküle szórakozni...
Mondtam pár dolgot, de ő úgy érzi nincs szüksége nélkülem töltött időre, nekem viszont van arra szükségem hogy ha kicsit is de CSAK a barátaimmal legyek...mindjárt azt veszem észre, hogy egy barátom sem áll szóba velem, valahol jogosan.
Szeretem a páromat, és ő is. Látom rajta, hogy akar ezen változtatni, csak kért h magyaréázzam el miért van erre szükségem...Itt jösztök ti a képbe:P :) köszi a válaszokat
Nem én pontoztalak le benneteket!
Köszi a válaszokat, pont azért kérdeztem amit kérdeztem, mert minden időnket együtt töltjük, sokszor velem jön a barátnőimmel is, úgy h csak egyedül Ő a pasi, meg szülinapozni is együtt megyünk. Csak néha kéne egy kicsi olyan h nélküle, mittudom, kb havonta egyszer legalább gey óra, kettő...
Elsőnek: Szerintem te nem tudod, hogy mi a komoly kapcsolat. Szerintem másfél év, ahol kölcsönös tisztelet és szeretet van, az már elég komoly...
Akkor magyarázd el neki, hogyha néha nem kapcsolódtok ki külön-külön, akkor egymás idegeire fogtok menni, a kapcsolatotok pedig ellaposodik. Ez is egy indok, de még sok mindent fel lehetne hozni.
A másik pedig az, hogyha külön bulizol, akkor az nem azt jelenti, hogy d*gni mész. Egyébként meg nem vagytok ti összekötve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!