Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek arról a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról a férfiról,aki belemegy abba,hogy az anyja 1 millát belead a hiteltörlesztésbe cserébe a férfi nem lehet kapcsolatban a szeretett nővel?(A férfi titokban eljárt,de ha érzi,h lebukás veszély van,megint blokkolja a lány teloját)

Figyelt kérdés

2022. jún. 19. 17:39
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Örülj neki ha fogja

Hozzad költözne és pikkpakk megint csinálna 700ezres tartozást te meg fizethetnéd

2022. jún. 19. 18:27
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Azért itt több kérdés felmerül.

Annó miért halmozott fel 700 ezer tartozást, a nagymama ingatlanának mennyi volt az értéke? Jelenleg mennyi hitele van, és miért? Ő hány éves?

Ha anyuka sakkban tartotta, most meg öntudatára ébredt, az lehet jó jel is, mert ha az ingatlan felújítására vett fel hitelt, akkor az a minimum, hogy anyuka beszálljon tulajdonosként.

Az viszont komoly probléma, hogy egy ilyen ígéretet betart, alap, hogy a zsarolónak nem engedünk, és az, hogy a küszöb alatt csúszik vissza, az azt mutatja, hogy függetlenedésre képtelen.

2022. jún. 19. 18:32
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Hát nálam az ilyen életképtelenségre utal nem volt benne annyi felelősségérzet anno hogy nem halmoz fel 700k-t? Szerintem erre mondják azt hogy mindenki egye meg amit főzött.és az el nem is lenne probléma mert utána törleszti és kész. De ez hihetetlenül nevetséges hogy egy millió forintért az anyja irányítja az életét kb. Szánalmas.
2022. jún. 19. 18:55
 14/23 A kérdező kommentje:
44 éves, tanár. Bagózik, kettő ötvenet keres. Van egy 10 milliós ház (2020-ban vette) 1 milla Fundementát tudott belerakni, az anyja adott mellé 1 milla Fundamentát. (Én kp.ra vettem a lakásom, ilyenkhez nem értek). Még két hónap van a Fundamenta lehívásáig, ott derül ki, hogy az anyja visszakéri -e azt az 1 millát vagy sem. Szarul keres,ebben a hónapban a kocsi 72 ezer+ballagás harminc a keresztfiának,múszaki még 40 lesz,ötven a cigi, ötven a hitel.Az anyjának is ő vesz ebédet sokszor, mert annak kétszáz felett van a nyugdíja, de lusta ételtrendelni.
2022. jún. 19. 19:45
 15/23 A kérdező kommentje:
Amúgy én teljesen más vagyok, már 27 évesen hitelmentes lakásom volt, úgy, hogy Londonba kimenentem dolgozni. Egyke vagyok, de soha nem megyek haza pénzért kuncsorogni a szüleimhez, továbbá nincsennek vasárnapi ebédek, ha van kedvem megyek, ha nem meg nem megyek. Én is tanár vagyok, de én három kilót hazaviszek (túóra+maszek) nem dohányzom, nem iszom.
2022. jún. 19. 19:49
 16/23 A kérdező kommentje:
Külön élnek, az anyjának is van lakása ugyanabban a városban. A fia abban a városban vett házat, ahol tanít, madj az anyja eladta a saját lakását (a régi városban, ahol laktak - de ott is külön éltek, de mivel a fél ház az anyja nevén volt,akkor ment a fiához amikor akart. Le akart szakadni a fiú, de az anyja eladta a lakását és tovább ment abba a városba, ahol a fiú ujjonnan vett házat 10 millióért. Az anyja ott is vett egy új lakást. Ez a ház a fiú nevén van.
2022. jún. 19. 19:52
 17/23 A kérdező kommentje:
Van egy
2022. jún. 19. 20:16
 18/23 A kérdező kommentje:

Van egy faipari mérnöki végzettsége, egy heggesztői szakmunkás bizonyítványa, két napja szerezte meg a villanyszerelői szakmunkás képesítést. Most azt sem tudja, hogy merre van arccal (elmondása szerint, 18 éves korában jobban tudta, hogy merre indujon el, mint most - most 44 éves) meg hogy jön a recesszió ... azon morfondírozik.

Nem is értem, hogy egy mérnöknek jó nettó kettő ötven a közszférában.

2022. jún. 19. 20:18
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Életképtelen szegény. Sajnos ha nem az anyján élősködik, akkor majd rajtad akar. Kiszúrta, hogy neked van anyagi biztonságod es jól bánsz a penzzel, te kellenél neki, hogy az anyukáját pótold. Kell ez neked?

Az, hogy nem szokik le a cigiről és nem jár kevesebbet kocsival, nyilvanvalóan mutatja, hogy nem akar ő spórolni, hanem úgy van vele, hogy valaki majd úgyis kihúzza a szarból. Ha meg mernökként csak tanari fizetése van, akkor nyilván nem jó mérnök, nem alkalmazzák. Illetve nincs ambíciója. Érdekes, te tudsz különórákat adni, ő meg nem... Ki fogsz belőle szeretni hamarosan, mert nem tudsz rá felnézni. Előbb-utóbb elmúlik a rózsaszín köd és rájössz, hogy egy ilyen gyermeteg szerencsétlen nem illik hozzád.

2022. jún. 19. 21:17
 20/23 A kérdező kommentje:
Állítólag, jövő hónapban akar leszokni a cigiről (ezt ő mondta),mert hát Viktor megnehezíti a helyzetét. (emelkedik a cigi ára). Mindig azt mondja, hogy én egy értelmes, okos nő vagyok. Akkor meg miért nem becsül meg? Főállás mellett most lett vége a két éves villanyszerelői szakmunkás képzésnek, amit elvégzett. Én nem is gondolkodnék azon, hogy maradok - e tanár, vagy villanyszerelő leszek. Faipari tárgyakat oktat a suliban, ért ő hozzá.. csak az árnyékától is megijed.. olyan pesszimista fajta (mint az anyja), nem az a csapjunk a lovak közé... most jön a recesszió azért nem mer váltani.... (mondja ő).
2022. jún. 19. 21:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!