Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet Budapest Washington között távkapcsolatot?
Figyelt kérdés
Egy internetes oldalon megismerkedtem egy csinos amerikai lánnyal, 3 hónapja már együtt vagyunk, csak sajnos még nem is találkoztunk ősszel tervez hozzám jönni, itt lesz hónapig, ilyen nagy távolság lehet akadálya egy kapcsolatnak? (szexet Skypeon megoldjuk)2022. jún. 17. 09:55
11/28 anonim válasza:
Mekkora balszerencse kell ehhez,hogy valaki a saját országában, sőt az egész kontinensen nem talál csajt,csak a világ másik végén?🤔
12/28 anonim válasza:
11. lehet hogy szó szerint értelmezte azt, hogy "de hát 7 milliárdan vagyunk ezen a bolygón, mindenki megtalálja a párját" dumát.
13/28 anonim válasza:
Szerintem normálisan nem működhet.
14/28 anonim válasza:
Van ismerősöm, aki Erasmuson ismerte meg a barátját vagy 16 éve Belgiumban. Évekig ingáztak távkapcsolatban és ma már házasok, gyerekük van . Sokan szidják a távkapcsolatot, de az együttélésnek sokkal több hátulütője van. Ha nagyon oda lennénk egymásért valakivel és simán kibirnám pár évig távkapcsoaltban.
Más ismerőseim orvosit végeztek ,a pár juk más városban élt és kitartott mellettük 6 évig, úgy, hogy alig találkoztak.
15/28 anonim válasza:
Együtt vagyunk, de még nem is talàlkoztak 😆
16/28 anonim válasza:
Működik valahogy, a "magyar" szélsőbaloldal is megoldja, hogy naponta 3-szor leszopja Bident és bandáját.
17/28 anonim válasza:
Még jó, hogy nem amerikai őslakos a csaj.
Elképzelni sem tudom, hogyan lehetne sexchatelni füstjelekkel.
18/28 anonim válasza:
15. lényeg, hogy "ki lett mondva" :d
19/28 anonim válasza:
16. nem ide (?)
17. haha! ez szellemes volt :)
20/28 A kérdező kommentje:
9. 36 éves vagyok...
2022. jún. 17. 11:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!