Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi bajuk van az embereknek a fétises kérdésekkel?
Figyelt kérdés
26 éves feeder fétises nő vagyok, és ilyen kapcsolatban élek, ahol a páromat hizlaljuk. Tettem már ki kérdést ide (3-at is), de már az elsőnél is az volt az első válasz, hogy unjátok már, és hogy mindet ugyanaz az ember teszi ki. Hát elmondanám, hogy én már 2-3 ilyen kérdéskiíróval leveleztem, és teljesen különböző személyekről van szó nem csak a nevük, de az írásmódjuk alapján is. Miért ilyen hihetetlen, hogy többen vagyunk?
A másik kedvencem, hogy én ráerőszakolom a fétisemet másokra, tönkreteszem, stb. Akivel együtt vagyok, az ugyanezt csinálná ha nem lennék, csak mással. Ezt is nehéz elfogadni? Jó, egészségtelen, de az ő teste, miért baj, ha élvezi és ezt megosztja azzal, aki szintén élvezi?
2022. jún. 13. 12:47
11/13 anonim válasza:
10. P.S: meg nem pontozgat le másokat..*
12/13 anonim válasza:
Mert sok esetben elég beteg dolgokról van szó, ami a művelőjéről sem sok jót árul el. Ha szerinted ez normális....akkor oké. De tessék elfogadni, hogy másnak meg beteges.
13/13 anonim válasza:
Ezt a feedert állandóan megkérdezi valaki, az a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!