Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan barátkozzak össze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan barátkozzak össze olyannal aki iránt többet érzek mint barátság?

Figyelt kérdés
... de tudom, soha nem lehet ennél több.
2010. szept. 19. 13:36
 1/6 anonim ***** válasza:
mért nem lehet több ?
2010. szept. 19. 13:37
 2/6 anonim ***** válasza:
Erre én is kíváncsi lennék. Üdv a klubban pajtás. :)
2010. szept. 19. 13:38
 3/6 anonim ***** válasza:
többet érzel mint barátság de nem is a barátod? most ez hogy is van? ezek szerint nem is ismered csak tetszik? nekem ez olyan tiniszerelemnek tűnik, ha jajdejólnézkiszerelmes vagyok. de hogy lehet valaki szerelmes olyanba akit nem is ismer még barátilag sem? bocsi ha tévedek de nekem ez jött le.
2010. szept. 19. 13:43
 4/6 anonim ***** válasza:
Akkor ne forszírozd a barátkozást sem, mert csak neked lesz rossz.
2010. szept. 19. 13:44
 5/6 A kérdező kommentje:

én jól ismerem őt, viszont ő maximum látásból ismer. én összebarátkoznék vele... de többet is érzek ennél, viszont barátságnál biztosan nem alakulat ki több... ( ennek komolyabb okai vannak, nem mondanám el.)

" üdv a klubban pajtás " ezt kifejtenéd bővebben ? :)

2010. szept. 19. 13:54
 6/6 anonim ***** válasza:
Először is fiu vagy vagy lány? Másodszor mért ne lehetne több? b*zi/leszbi az illető vagy van már barátja/barátnője?
2010. szept. 19. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!