Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek is furi volt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is furi volt a párom reagálása erre? Ti mit csinálnátok ezek után?

Figyelt kérdés

Minap utaztam a villamoson, ott álltam és mögém egy férfi odaállt

egy 50 éves csúnya perverz vénember volt. Azt hittem hogy a táskája nyomja a fenekemet de hátrafordultam és a pénisze volt, szerencse nadrágon keresztül, én megszólalni nem tudtam megijedtem és csak gyorsan leszálltam a következő megállónál. A párom erre úgy reagált hogy "miért hisztizek meg sem erőszakolt, legalább volt egy jó napja ennek a csávónak"

2022. jún. 11. 08:11
 1/10 anonim ***** válasza:
89%

A párod egy tapintatlan bunkó.

Hasonló esetem volt nekem is és amikor elmeséltem a páromnak azt mondta, hogy "szerencséje a csávónak, hogy nem voltam ott, mert hanem biztos kapott volt egy öklöst a pofájába" és mindezt úgy, hogy a párom békés természetű és soha még a hangját se emeli fel - a bogarakat is előbb tereli egy lapra és teszi ki őket az ablakon mintsem megölje őket. Nem arról van szó, hogy itt agressziót kell alkalmazni, hanem arról, hogy akit szeretünk azt megvédjük ilyen esetekben.

Én nem is értem hogy léteznek a modern világban olyan férfiak akik ennyire normálisnak veszik az utcai zaklatást, mint a párod.

2022. jún. 11. 08:17
 2/10 anonim ***** válasza:
29%
Nekem meg olyan barátaim vannak általában akik ilyen szitukra engem hibáztatnak hogy biztos en r.banckodtam ne csodálkozzak.
2022. jún. 11. 08:25
 3/10 anonim ***** válasza:
27%
Hát basszus felkiáltani kellett volna, hogy ez gáz, amit tesz. De fura, hogy senki más nem vette észre...
2022. jún. 11. 08:33
 4/10 anonim ***** válasza:
21%
kamusztori. találj ki jobbat.
2022. jún. 11. 08:34
 5/10 anonim ***** válasza:
86%
3.engem is molesztáltak már pl buszon. Es nem, senki nem veszi észre. A nő meg a szegyentol es sokktol nem fog sikítizásnak neki kezdeni. En akkor 15 éves voltam mikor hátulrol hozzámnyomták a f.rkukat
2022. jún. 11. 08:37
 6/10 anonim ***** válasza:
90%
*En is csak döbbenten es megriadva leszálltam amikor megallt a busz.
2022. jún. 11. 08:38
 7/10 anonim ***** válasza:
88%

Nagyon gaz a hozzáállása. Ha ott lett volna veled és észre is veszi, akkor is ennyire lesz@rta volna. Én nem akarnék egy ilyen emberrel együtt lenni, de te tudod.

23N

2022. jún. 11. 09:30
 8/10 anonim ***** válasza:
88%
JA, hogy még te legyél hálás hogy nem lettél megerőszakolva. Nagyon gáz a srác felfogása, én nem tudnék ilyennel együtt lenni. Az ilyen gondolkodásmód számomra visszataszító.
2022. jún. 11. 09:43
 9/10 anonim ***** válasza:
50%

2.vagyok

Amikor a hírekben valami nők megerőszakolásárol volt szó, talán migransok kapcsán es dránaian adták elő, akkor a barátom meg sajnálkozott hogy uristen szegény lányok, meg aztaa, mennyire kegyetlen.

Na akkor helyből beszoltam neki mit sajnálod őket nem ők r.banckodtak? Nem megérdemlik??

Nem ezeket mondtad nekem is?

Idiota barom(mondjuk már exem azota)

2022. jún. 11. 09:47
 10/10 anonim ***** válasza:
A pasid egy bunkó! A pasim ezt nem tűrné. Ha az elötte történt volna. Biztos mnekimrnt volna vagy beszólt volna neki. Nekem ilyen pasi nem kéne amien a tied
2022. jún. 15. 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!