Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért arcra puszival üdvözöl?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért arcra puszival üdvözöl?

Figyelt kérdés
Február óta randizgatunk, egy hónapja mondtuk ki, hogy 'hivatalosan' is együtt vagyunk. Nekem annyira természesen jönne, hogy szájra puszit adok neki üdvözlésképpen. Ha én kezdeményezem, nem fordítja el a fejét, de magától az arcomra ad puszit találkozáskor és elköszönéskor is.
2022. jún. 11. 01:26
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
12%

engem volt, hogy egy csajjal random elmentünk hülyülni netes ismerkedés alapján és egyből arcra puszi

hát meg is zavarodtam

2022. jún. 11. 01:30
 2/14 anonim ***** válasza:
92%
Miért nem szólsz neki, hogy ez téged zavar?
2022. jún. 11. 01:47
 3/14 anonim ***** válasza:
93%

Ha már valakivel hivatalosan is együtt vagy, akkor már illett volna eljutni arra a szintre, hogy a kisebb-nagyobb problémáitokat előbb beszélitek meg egymással, mint hogy ide kiírnátok.

Egy jó kapcsolat alapja a kommunikáció. Azt ne reméld, hogy majd olyannal hoz össze a sors, aki mindenben 100%-ig olyan, és úgy viselkedik, amilyet te vágyálmaidban elképzeltél. Ezt viszont némi kommunikációval orvosolni lehet. Tudod, ahány ember, annyi szokás. Nem mindenkinek tetszik üdvözlésként a szájrapuszi, vagy a csók. Vannak, akik meg ezért képesek problémázni. Mibe telne elmondani, hogy te jobban szeretnéd azt találkozáskor?

2022. jún. 11. 02:11
 4/14 anonim ***** válasza:
89%
Miért nem szólsz neki hogy együtt vagytok és ne arcrapuszit adjon?:D
2022. jún. 11. 02:17
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek, mondd neki. Lehet csak attól tart, hogy kivülről ez túl soknak tűnhet vagy ilyesmi vagy volt olyan barátnője, aki nem szerette, ha nyilvánosan szájon puszilja stb. Sose tudni az előtörténeteket. Hozd fel neki, hogy te ennek jobban örülnél, és lehet elmondja, hogy meg miért nem örülne a szájra puszinak. Aztán döntötök. Ez még nem is olyan egetverően kínos téma, hogy ne lehessen felhozni.
2022. jún. 11. 05:24
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Mikor szokott ez leginkább előfordulni?

Mert ha teszem azt, kollégák vagytok, akkor lehet, hogy mások előtt nem szeretne feltűnést kelteni.

Lehet, hogy ő ilyen típus...vagy csak szimplán óvatos, ennyi info alapján nem lehet megmondani 🤷‍♀️

2022. jún. 11. 05:55
 7/14 anonim ***** válasza:
0%
Lehet hogy nem csak te vagy neki? Titkol?
2022. jún. 11. 06:29
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
7es takarodj már a hülyeségeiddel :D
2022. jún. 11. 07:52
 9/14 anonim ***** válasza:
20%
Én akkor adtam arcra puszit mások előtt, amikor nem akartam hogy tudják h kapcsolatban vagyok. Hisz nem akartam leragadni, "vadásztam" tovább mellette
2022. jún. 11. 07:56
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Igy szocializálodott.lehet még nem is volt soha bnője
2022. jún. 11. 08:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!