Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan sikerült kommunikálnod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan sikerült kommunikálnod a pároddal ha ő egyből támad?

Figyelt kérdés
Hiába próbálsz normálisan, nyugodtan beszélni vele a dolgokról ahogy te látod
2022. jún. 9. 18:38
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Hagyj ott egy tenyérnyi kátrányt a pulton karamellának cimkézve. Ha ki tudja nyitni a száját utána, hagyd ugatni, megérdemli.
2022. jún. 9. 18:43
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Írj példát...
2022. jún. 9. 18:55
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem arrol beszélek mit hogyan nem kéne mit hogyan csesz el mit hogyan nem csinál jol

Hanem megkérem hogy ezt igy ugy amugy tegye mondja megokdásorientaltan ötletelve.

Azaz soha nem sértem meg.

Amugy gyereknevelési elv is ez

2022. jún. 9. 19:06
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
*Nem minősitem nem hibáztatom nem támadom hanem módosításokra kérem es annak hogyanjárol beszélek
2022. jún. 9. 19:07
 5/10 A kérdező kommentje:
Ezen is túl vagyok. Mondtam rá ötleteket, megoldást de semmi..mikor újra próbálok róla beszélni 2mondat és támad
2022. jún. 9. 19:10
 6/10 anonim ***** válasza:
12%
Sok a hiszti, megmondod neki hogy a kutyával szebben bánnak akkor is ha rossz volt, félsz ilyenkor tőle, nagyon megbánt, ez fáj neked. Miért bánt egyfolytában ha felfogtad elsőre is ha valamit elrontottál?.
2022. jún. 9. 19:26
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Sehogy.

Ha x-szerre nem veszi a lapot, kidobom.

2022. jún. 9. 20:22
 8/10 anonim ***** válasza:
Ahol a kommunikáció nem működik, az számomra nem kapcsolat. Lehet menni, ott az ajtó. Senkivel se kínlódok egy életen át.
2022. jún. 9. 21:58
 9/10 anonim ***** válasza:
Ne nézz hülyének, megint hülyének nézel, fejezd be ember.
2022. jún. 9. 22:03
 10/10 anonim ***** válasza:
49%
Bár az én esetembe hozzáteszem ez csaj havernál és exeknél is a kapcsolat végét jelzi, a lényeg, hogy ne ő legyen a hibás mert veled csak veszekedni lehet.
2022. jún. 9. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!